Naomi Hedman se înțelege bine cu socrii. Cum au susținut-o părinții lui Florin Ristei, la Splash! Vedete la apă: „Suntem foarte…”

Publicat pe

Naomi Hedman se înțelege bine cu socrii. Cum au susținut-o părinții lui Florin Ristei, la Splash! Vedete la apă. Logodnica artistului a avut emoții uriașe în seara concursului, pentru că a trebuit să sară în bazinul cu apă de la trei metri înălțime. Înainte să facă pasul cel mare, tânăra de culoare a primit numeroase mesaje de susținere. Cele care au făcut-o să lăcrimeze, la propriu, au fost chiar din partea socrilor ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au cunoscut, pentru prima dată, în emisiunea X Factor de la Antena 1. În timp ce viitorul ei soț făcea parte din echipa de jurați, frumoasa de culoare se înscrisese ca participantă în competiție. De la a cânta împreună pe scenă și până la a forma un cuplu nu a fost decât un singur pas. Cei doi au rezonat unul cu altul și, astfel, și-au dat seama că sunt meniți să fie alături la bine, și la greu.

Naomi Hedman se înțelege bine cu socrii. Cum au susținut-o părinții lui Florin Ristei, la Splash! Vedete la apă: „Suntem foarte…'Naomi Hedman se înțelege bine cu socrii. Cum au susținut-o părinții lui Florin Ristei, la Splash! Vedete la apă: „Suntem foarte…'

Fiecare concurent are dreptul să primească mesaje de susținere, înainte de a se arunca în bazinul cu apă de la diferite înălțimi. Logodnica lui Florin Ristei a primit numeroase felicitări și încurajări de la cei dragi, care au emoționat-o până la lacrimi.

Citește și: Cine este Naomi Hedman.Cu ce se ocupă iubita lui Florin Ristei

Citește și: Florin Ristei, despre logodnica lui, Naomi Hedman:„Viața mi s-a schimbat în bine pe toate planurile' 

Citește și: Cum a fost Jorge pus în dificultate de întrebarea fiicei lui, Karina:„M-am blocat, îți dai seama'

Citește și: Rareș Bogdan are copiii botezați în religii diferite. Care este explicația:„Am făcut o înțelegere cu soția'

Naomi Hedman se înțelege bine cu socrii. Cum au susținut-o părinții lui Florin Ristei, la Splash! Vedete la apă

Logodnica lui Florin Ristei este unul dintre concurenții care participă în noul sezon Splash! Vedete la apă, de la Antena 1. Fotomodelul a trebuit să execute o săritură în bazinul cu apă de la o înălțime de trei metri. Vedeta a avut emoții uriașe, însă înainte de a face pasul cel mare ea a primit cele mai frumoase încurajări de la cei dragi. Atât mama ei, care se află în Marea Britane, cât și socrii, dar și colegii de breaslă i-au transmis mesaje de susținere. Nu în ultimul rând, Florin Ristei s-a numărat printre fanii ei, care a asigurat-o că totul va fi bine. Frumoasa de culoare a început să lăcrimeze la propriu, fiind vizibil emoționată de tot ce s-a întâmplat.

„Suntem cu gândul alături de tine. De-abia aștept să ne vedem, să ne povestești cum a fost. Suntem siguri că ai să te descurci. Suntem foarte mândri de tine și îți urmăm multă baftă!', i-a transmis mama lui Florin Ristei.

Într-un interviu pentru OKMagazine, Florin Ristei a povestit despre cum i-a schimbat viața Naomi, după ce a cunoscut-o, ca jurat, la X Factor.  A simțit că s-au întâlnit în momentul potrivit. Naomi s-a făcut îndrăgită inclusiv de grupul de prieteni al logodnicului ei. 

„Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…) Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. (râde) Dar ieşim în câteva locuri. Și-a făcut câteva cunoştinţe. Iar grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat’, a explicat Ristei. 

Sursă foto: capturi Antena 1

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter