Nelu Tătaru, în lacrimi. Ministrul Sănătății a făcut dezvăluiri emoționante despre familia lui: "Orice mâncare pregătită de mama mea era cea mai bună mâncare"

Publicat pe

Ministrul Sănătății a făcut mai multe dezvăluiri emoționante din trecutul său, invitat fiind la emisiunea La cină, de pe Digi24.

Nelu Tătaru a povestit despre copilăria sa, vizibil emoționat. „Mergeam cu oile, cu cireada de vite, la prășit, la săpat', și-a amintit Nelu Tătaru.

Totuși, el a avut parte și de o traumă, asta pentru că și-a pierdut tatăl, pe când avea 18 ani. Ministrul Sănătății a povestit în lacrimi despre această cumpănă prin care a trecut. 

'Aveam 18 ani, tatăl meu avea 43… un frate de 17 ani, mama mea avea 42' a dezvăluit ministrul, în cadrul interviului. A făcut Liceul Sanitar la sfatul tatălui său, iar dacă ar mai fi trăit, spune el, ar fi fost foarte mândru. 

Un alt moment emoționant a fost când ministrul a vorbit despre mama lui, care la momentul actual are 70 de ani.

„Orice mâncare pregătită de mama mea era cea mai bună mâncare. Nu vă închipuiți cum este în fiecare seară când vorbim pe telefon, ne uităm și pe imagini, discutăm și mă întreabă: care a mai fost viața ta astăzi?”, a spus Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi. 

El a spus motivul pentru care a intrat în politică. 

„Am decis să intru în politică în condițiile în care politica îți asigura oarecum o expunere, dar nu în mod negativ, ca și presiune. Erau două fronturi. Un front al managementului și al primăriei locale, același partid și, coincidență sau nu, erau frate și soră… La conducerea spitalului – sora, la conducerea primăriei – fratele', a spus el. 

Cine este Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății

Nelu Tătaru este născut pe data de 30 septembrie 1972 şi este căsătorit.

El a fost, în perioada 1991 – 1992 asistent medical stagiar la Spitalul Judeţean Vaslui, iar între 1999 şi 2000 medic stagiar la aceeaşi unitate medicală.

Între 2000 şi 2006 a făcut rezidenţiatul în Chirugie generală UMF Iaşi – Spitalul de Urgenţă Sfântul Ioan Iaşi, iar din 2006 a condus Blocul operator la Spitalul Municipal Huşi.

Nelu Tătaru, în lacrimi. Ministrul Sănătății a făcut dezvăluiri emoționante despre familia lui: "Orice mâncare pregătită de mama mea era cea mai bună mâncare"Nelu Tătaru, în lacrimi. Ministrul Sănătății a făcut dezvăluiri emoționante despre familia lui: "Orice mâncare pregătită de mama mea era cea mai bună mâncare"

De asemenea, în perioada 2007 – 2010 a condus Spitalul Municipal Huşi.
Nelu Tătaru a fost consilier local în Huşi, iar între 2011 -2012 a fost preşedintele PNL Huşi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter