Nicki Minaj s-a măritat, în secret, cu producătorul Kenneth Petty. Modul în care și-au anunțat căsătoria este unic!

Publicat pe

Cântăreaţa R&B Nicki Minaj şi producătorul muzical Kenneth Petty s-au căsătorit, în secret, după zece luni de relaţie. Cântăreața de 36 de ani a confirmat pe Instagram că este o femeie măritată, iar modul în care a recunoscut că i-a spus „DA” lui Petty este unic: Minaj a distribuit un videoclip în care apăreau două căni cu mesajul Mrs.' (doamna) şi Mr.' (domnul) şi două pălării cu inscripţiile mireasă' şi mire'.

Nicki Minaj s-a măritat, în secret, cu producătorul Kenneth Petty. Modul în care și-au anunțat căsătoria este unic!Nicki Minaj s-a măritat, în secret, cu producătorul Kenneth Petty. Modul în care și-au anunțat căsătoria este unic!

Cântăreaţa a preluat numele soţului ei şi se numeşte acum Onika Tanya Maraj-Petty.

Cei doi au fost felicitaţi online de numeroşi fani, dar şi artişti. Între ei, Christina Aguilera, Naomi Campbell şi Winnie Harlow.

Felicitări, regină!', a scris Aguilera.

Foarte fericită pentru tine, Mrs. Bride (doamnă mireasă), meriţi toată fericirea din lume', a adăugat Harlow.

Minaj a lansat în iunie ultimul single, Megatron' şi a anunţat în septembrie că se retrage din muzică. Cel mai recent album al ei, Queen', a fost lansat în august 2018. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter