Nicki Minaj s-a măritat, în secret, cu producătorul Kenneth Petty. Modul în care și-au anunțat căsătoria este unic!

Publicat pe

Cântăreaţa R&B Nicki Minaj şi producătorul muzical Kenneth Petty s-au căsătorit, în secret, după zece luni de relaţie. Cântăreața de 36 de ani a confirmat pe Instagram că este o femeie măritată, iar modul în care a recunoscut că i-a spus „DA” lui Petty este unic: Minaj a distribuit un videoclip în care apăreau două căni cu mesajul Mrs.' (doamna) şi Mr.' (domnul) şi două pălării cu inscripţiile mireasă' şi mire'.

Nicki Minaj s-a măritat, în secret, cu producătorul Kenneth Petty. Modul în care și-au anunțat căsătoria este unic!Nicki Minaj s-a măritat, în secret, cu producătorul Kenneth Petty. Modul în care și-au anunțat căsătoria este unic!

Cântăreaţa a preluat numele soţului ei şi se numeşte acum Onika Tanya Maraj-Petty.

Cei doi au fost felicitaţi online de numeroşi fani, dar şi artişti. Între ei, Christina Aguilera, Naomi Campbell şi Winnie Harlow.

Felicitări, regină!', a scris Aguilera.

Foarte fericită pentru tine, Mrs. Bride (doamnă mireasă), meriţi toată fericirea din lume', a adăugat Harlow.

Minaj a lansat în iunie ultimul single, Megatron' şi a anunţat în septembrie că se retrage din muzică. Cel mai recent album al ei, Queen', a fost lansat în august 2018. 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă