Nicky Hilton s-a căsătorit. A purtat o rochie de 70.000 de euro

Publicat pe

La 31 de ani, Nicky Hilton, mostenitoarea unui adevărat imperiu, s-a căsătorit în acest weekend la Kensington Palace cu bancherul James Rothschild.

 

Pentru această zi atât de specială, sora lui Paris Hilton a avut o rochie de vis, o incredibilă creaţie ivoire semnată Valentino care ar fi costat 70.000 de euro, potrivit publicaţiilor anglo-saxone.

 

Rochia a fost accesorizată cu pantofi Christian Louboutin personalizaţi, iar mireasa, care a primit un inel de logodnă de 1 milion şi jumătate de euro, nu a scăpat de incidente vestimentare, dezvăluindu-şi desuurile şi jartiera în timp ce voalul imens a rămas prins sub roţiile maşinii.

 

Nicky Hilton a mai fost căsătorită în 2004, însă mariajul nu a durat decât 2 luni. Acum sora discretă a lui Paris Hilton începe o nouă viaţă alături de reprezentantul uneia dintre cele mai importante familii din Europa.

 

Foto: Hepta

 

Nicky Hilton s-a căsătorit. A purtat o rochie de 70.000 de euroNicky Hilton s-a căsătorit. A purtat o rochie de 70.000 de euro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter