Nicolas Cage are o nouă iubită, la scurt timp după al patrulea divorț! Riko este cu 30 de ani mai mică și pare un copil, pe lângă el

Publicat pe

Nicolas Cage are deja o nouă iubită oficială, la câteva luni după cel de-al patrulea divorț. Riko Shibata este mai mică decât Cage cu 30 de ani, iar la 26 de ani ai ei arată ca un copil.

Nicolas Cage are o nouă iubită, la scurt timp după al patrulea divorț! Riko este cu 30 de ani mai mică și pare un copil, pe lângă elNicolas Cage are o nouă iubită, la scurt timp după al patrulea divorț! Riko este cu 30 de ani mai mică și pare un copil, pe lângă el

Nicolas Cage și Riko Shibata sunt de două luni împreună și, momentan, tabloidele americane nu știu nimic despre tânăra de origine japoneză, născută în America.

Cei doi au fost văzuți prima oară pe aeroportul JFK din New York, iar jurnaliștii de peste Ocean au aflat că fuseseră în vizită în New Orleans, la cimitirul unde actorul de 56 de ani și-a cumpărat un mormânt în formă de piramidă, încă din 2010.

Nicolas Cage a fost însurat de patru ori

Nicolas Cage a fost însurat de patru ori până acum, iar ultima dată a divorțat în urmă cu câteva luni, după o căsnicie de doar patru zile, cu Erika Koike. Motivul divorțului: a fost beat și nu a știut ce face. Totodată, Cage o acuzase pe Erika Koike că a pus la cale un plan mârșav prin care intenționa să-l stoarcă de bani.

Cea de-a treia soție a lui Nicholas Cage a fost Alice Kim, o fostă chelneriță cu care s-a căsătorit într-o ceremonie privată la o fermă din Nordul Californiei pe 30 iulie 2004. Ei au împreună un băiat, Kal-El, născut în 3 octombrie 2005. În 2016 au divorțat.

A doua lui soție a fost Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. Cei doi au spus DA în august 2002, dar căsătoria nu a durat decât trei luni. Au depus actele de divorț în noiembrie 2002. Acesta s-a finalizat în 2004.

Prima lui soție a fost Patricia Arquette, Mariajul a durat șase ani, din 1995 până în 2001.

Citește și:

Cel mai scurt mariaj! La doar patru zile de la nuntă, Nicolas Cage a cerut anularea căsătoriei!

Nicolas Cage se însoară… pentru a patra oară! Cum arată viitoarea soție a actorului

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter