Nicolas Cage – La al 3-lea divorţ

Publicat pe

După 11 ani de căsătorie, actorul Nicolas Cage (52 de ani) şi soţia lui, Alice Kim (32 de ani), s-au despărţit, a anuntat site-ul TMZ.

 

Nicolas Cage

 

Nu se cunosc motivele acestei despărţiri, iar reprezentantii actorului au conformat ca cei doi si-au spus adio' încă din luna ianuarie a acestui an.În luna iulie, cuplul ar fi trebuit să sărbătorească 12 ani de căsătorie.

 

Cei doi s-au întâlnit în 2004 într-un restaurant corean din Los Angeles unde Kim, pe atunci în vârsta de 20 de ani, lucra ca chelneriţă. A fost dragoste la prima vedere.

 

Dupa numai 2 luni s-au logodit, pentru a se căsători cateva saptamani mai tarziu într-o fermă din California. În 2005, s-a născut fiul lor, Kal-El Coppola, actorul mai având un fiu în vârstă de 26 de ani acum, născut dintr-o relaţie cu Christina Fulton.

 

Extrem de discret in privinta vietii lui personale, Nicolas Cage se află în faţa celui de-al 3-lea divorţ. Actorul s-a căsătorit în 1995 cu Patricia Arquette, de care a divorţat 6 ani mai târziu, iar în 2002 căsătoria cu Lisa Marie Presley nu a rezistat decât câteva luni.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter