Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă: "Mai sunt momente în care îmi este greu"

Publicat pe

Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă. În luna noiembrie a anului trecut, Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care îi face viața mult mai frumoasă. Vedeta a spus acum cum se descurcă în rolul de mamă, dar a oferit detalii și despre viața de familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. În luna noiembrie a anului trecut, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Anastasia. De atunci, viața artistei s-a schimbat complet, însă aceasta recunoaște că acum este mai fericită ca nicioată.

Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă: "Mai sunt momente în care îmi este greu"Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă: "Mai sunt momente în care îmi este greu"

În cadrul unui interviu, cântăreață a vorbit deschis despre schimbările pe care le-a resimțit după naștere, dar cum este în rolul de mamă. Iată declarațiile făcute de Nicole Cherry!

Citește și: Nicole Cherry s-a pozat cu abdomenul la vedere, la doar câteva săptămâni de la naștere. Cum arată acum

Citește și: Nicole Cherry, răspuns tranșant pentru cei care au criticat-o:M-au enervat foarte tare mesajele

Citește și: Prima imagine cu fetița lui Șerban Copoț:este adorabilă! Prezentatorul de la iUmor a devenit recent tată pentru a treia oară

Citește și: Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf la trei săptămâni după ce a născut!Corina a atras toate privirile la un eveniment monden / Imagini exclusive

Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă

S-a căsătorit de curând cu Florin, bărbatul alături de care trăiește de mai mulți ani o poveste de dragoste. Tot în aceeași zi, Nicole Cherry a decis să își boteze și fetița, pe micuța Anastasia. Evenimentele au fost mediatizate, iar fanii au vorbit mult despre ele.

Acum, la mai bine de câteva zile, îndrăgita artistă a oferit un interviu despre viața de familie, dar și cât de mult i s-a schimbat viața de când a devenit mamă. Deși mulți au criticat-o că a decis să facă copil așa devreme, nu a ținut cont de gura lumii și spune că ea chiar și-a dorit să fie o mămică tânără.

Da, viaţa noastră s-a schimbat complet, dar este un sentiment unic şi pe care eu mi l-am dorit să-l simt de tânără. Mă bucur din inimă că l-am găsit pe Florin şi am reuşit să întemeiem familia la care visam. Şi nu ne oprim aici. Nu mă deranjează, pentru că eu mă simt un copil, chiar dacă am un copil. (zâmbeşte) Mi-am şi dorit ca lucrurile să se întâmple aşa, să fiu mamă tânără, să pot s-o înţeleg pe Anastasia şi, atunci când va creşte, să i se spună: „Ce frumoasă e mama ta. Unde e mama ta?. Consider că asta mă va ajuta în timp cu Anastasia, cu creşterea ei„, a spus Nicole Cherry, potrivit OK! Magazine.

Totodată, Nicole mai spune că acomodarea a fost destul de ușoară. Prima zi a fost mai ușoară, întrucât a avut bunicii alături, însă lucrurile au devenit puțin mai complicate apoi, mai ales când micuța s-a confruntat cu zile mai puțin bune.

Însă, artista și soțul ei s-au descurcat de minune și fac o echipă extraordinară.

Acomodarea a fost uşoară. Bine, prima zi a fost mai uşoară, pentru că i-am avut şi pe bunici alături. După aceea, a fost puţin mai greu, într-adevăr. Când pleacă toată lumea şi te vezi singur, atunci e atunci! (zâmbeşte) Dar Anastasia a fost şi este în continuare un copil bun, bineînţeles cu perioadele în care e mai agitată, mai plângăcioasă, dar am reuşit să trecem cu bine şi peste colici, şi peste toate„, a mai spus îndragită artistă, potrivit sursei citate anterior.

Cum este micuța Anastasia

Micuța Anastasia se pare că este un copil activ, la fel cum era și mama sa în copilărie. Însă, Nicole spune că este pregătită pentru tot ce o să vină și înarmează încă de pe acum cu multă răbdare.

Cred că răbdarea o şi dobândeşti în timp. Eu mă bucur că Anastasia este genul acesta, pentru că un copil care face şotii şi e activ, din punctul meu de vedere, are potenţial să facă ceea ce-şi doreşte şi să reuşească în viaţă. La Anastasia se vede deja ambiţia pe care o are şi sunt sigură că mă va moşteni şi, atunci când va creşte, va fi un copil bun şi se va descurca, aşa cum am făcut-o şi eu. Bineînţeles că mai sunt şi momente în care îmi este greu, dar atâta timp cât îl am pe Florin alături, pot trece peste toate şi sunt pregătită psihic pentru tot ce va veni. Atunci când am conceput-o pe Anastasia, mi-am dat seama că n-o să fie totul roz şi că, într-adevăr, o să fie greu, că este o responsabilitate mare şi că trebuie să mă înarmez cu multă răbdare„, a încheiat artista.

sursă foto- Facebook, arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter