Nicole Cherry are un nou iubit. Cine este cel care a cucerit-o

Publicat pe

Celebra artistă nu mai este singură. După ce a avut o relație de scurtă durată care nu a mers, Nicole Cherry are un nou iubit, iar noi știm cine este cel care a cucerit-o. Vedeta a postat primele fotografii cu cel care a reușit să o facă se îndrăgostească până peste cap.

Artista este îndrăgostită și se vede asta de la o poștă. Deși Nicole Cherry nu a vrut să ne spună nimic la VIVA! Influencers Party, unde a ezitat să răspundă la întrebarea despre un posibil iubit. Tânăra artistă a postat primele imagini cu iubitul ei, pe nume Florin. 'Fericirea arată bine pe noi', a scris Nicole Cherry la descrierea fotografiei.

Nicole Cherry are un nou iubit. Cine este cel care a cucerit-oNicole Cherry are un nou iubit. Cine este cel care a cucerit-o

Nicole Cherry a mai avut o relație de scurtă durată

Artista nu s-a mai afișat niciodată cu un iubit, iar prima dată când s-a întâmplat asta nu s-a terminat bine. Nicole Cherry și-a învățat lecția și a declarat că nu a suferit deloc în urma relației pe care a avut-o.

„Dragostea e un bonus la vârsta asta, dacă e să fie… bine, dacă nu, ducă-se! Tata îmi spune mereu că nu contează dacă se scrie de bine sau de rău, dacă se scrie despre tine înseamnă că eşti cineva, te-ai făcut remarcată. Timpul demonstrează care e adevărul. Pe mine nu mă afectează, contează ce sunt eu ca om. Eu dau cât trebuie oamenilor şi sunt genul de persoană care crede că nu trebuie să spui niciodată, niciodată. Până nu experimentezi tu, nu ştii cum să gestionezi lucrurile pe mai departe. Părinţii mă suţin, dar îmi şi atrag atenţia. Tata a râs şi nu am dezbătut subiectul, nu m-am simţit rănită, n-am acumulat sentimente profunde. Am învăţat să accept situaţia în sine. Eu nu las ca cineva să profite de mine.', a declarat Nicole Cherry pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Și-a învățat lecția! Nicole Cherry nu mai vrea să vorbească despre relațiile ei: 'Prefer să țin pentru mine'

Citește și: Relaţia de două luni a lui Nicole Cherry s-a terminat. 'Eu nu las ca cineva să profite de mine'

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter