Nicole Kidman şi Keith Urban, îndrăgostiţi şi foarte fericiţi la Premiile Country Music

Publicat pe

Las Vegas-ul a fost gazda celei de-a 51-a ediţii a Academy Of Country Music Awards care recompensează an de an cele mai bune voci ale muzicii country.

 

Keith Urban a fost susţinut de soţia lui, Nicole Kidman, care a arătat absolut divin într-o rochie lungă purtând semnătura casei Alexander McQueen.

 

Cei doi au oferit un moment extrem de apreciat pe covorul roşu, zâmbindu-şi, îmbrăţişându-se şi dovedind că dragostea lor e mai puternică ca niciodată.

 

În ultima perioadă au apărut zvonuri care arătau că mariajul lor este în pericol din cauza meseriilor care care îi obligă să petreacă din ce în ce mai mult timp departe unul de altul.

 

Chiar dacă este aşa, acest eveniment le-a oferit şansa să se regăsească şi să petreacă împreună o seară perfectă.

 

Cei doi sunt căsătoriţi din 2006 şi au împreună 2 fetiţe, iar actriţa spune despre Keith că este „dragostea vieţii sale'.

 

Foto: Hepta

 

Nicole Kidman şi Keith Urban, îndrăgostiţi  şi foarte fericiţi la Premiile Country MusicNicole Kidman şi Keith Urban, îndrăgostiţi  şi foarte fericiţi la Premiile Country Music
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter