Nicole Kidman a strălucit la Cannes sub privirile soţului ei

Publicat pe

Nicole Kidman se simte în largul ei la Festivalul de film de la Cannes, actriţa australiană care va împlini 50 de ani peste o lună făcând senzaţie aseară la apariţia sa pe covorul roşu.

 

Prezentă la premiera filmului Mise a Mort du Cerf Sacre', Nicole a purtat o ţinută extrem de îndrăzneaţă, ea optând pentru un tutu alb semnat Calvin Klein by Appointment.

 

Nicole şi-a completat ţinuta cu corset negru şi o pereche de pantofi tot negri, lasându-şi părul blond să-i cadă pe umeri, în timp ce rujul roşu puternic i-a definitivat look-ul.

 

Actriţa a contat pe prezenţa soţului ei, cântăreţul Keith Urban, cei doi fiind protagoniştii unui moment cu totul special. Artistul nu a scăpat-o deloc din ochi, iar cei doi s-au ţinut de mână şi s-au îmbrăţişat pe covorul roşu spre marea bucurie a fotografilor prezenţi.

 

Alături de Nicole Kidman, luni seara pe covoru roşu la Cannes au mai fost prezente Eva Longoria, Isabelle Huppert şi Catherine Deneuve şi Andie MacDowel.

 

Foto: Hepta

 

Nicole Kidman a strălucit la Cannes sub privirile soţului eiNicole Kidman a strălucit la Cannes sub privirile soţului ei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter