Nicoleta Luciu, despre drama trăită din cauza tatălui alcoolic: „Numai în înjurături ne ținea”

Publicat pe

Nicoleta Luciu și-a deschis sufletul și a povestit, cu sinceritate, despre drama pe care a trăit-o în copilărie, din cauza tatălui ei dependent de alcool. Vedeta a mărturisit că alcoolul nu era singura problemă, bărbatul fiind extrem de violent cu soția și copiii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu a fost caracterizată de multe ori ca fiind o familistă convinsă, o mamă extraordinară și o soție pe măsură, dar puțini sunt cei care știu drama pe care ea a trăit-o, în copilărie. Tatăl său era dependent de alcool și, în repetate rânduri, Nicoleta și sora ei Iuliana Luciu au asistat la agresiunile îndreptate către mama lor.

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer după 8 ani de relație: „Ea își dorea…”

Citește și: O mai ții minte pe Nicoleta Luciu? Cum arată acum, la 40 de ani: și-a schimbat look-ul

Citește și: De ce s-a retras Nicoleta Luciu din viața mondenă. Sora ei a dezvăluit totul!

Citește și: Cum arăta Nicoleta Luciu, când a debutat la TV! Era bombă sexy chiar şi fără silicoane / POZE RARE

Viața vedetei a fost marcată de dependența de alcool a tatălui, care devenea extrem de agresiv. Tocmai din acest motiv, Nicoleta Luciu și-a găsit abia acum curajul de a discuta despre drama ei. Emoționată, fosta actriță a povestit cu lux de amănunte despre momentele în care ea și sora ei erau nevoită să ascundă diferite obiecte prin casă, obiecte pe care tatăl ei le-ar fi putut folosi în corecțiile pe care i le aplica mamei.

Nicoleta Luciu, despre drama trăită din cauza tatălui alcoolic: „Numai în înjurături ne ținea'Nicoleta Luciu, despre drama trăită din cauza tatălui alcoolic: „Numai în înjurături ne ținea'

Nicoleta Luciu, despre drama din copilărie

„Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem”, a declarat Nicoleta Luciu despre drama ei, pentru playtech.ro

Mai mult decât atât, Nicoleta a mărturisit că nu are amintiri frumoase din perioada copilăriei, mai ales că tatăl său devenea agresiv și cu ele. De multe ori, Nicoleta Luciu se trezea în toiul nopții pentru a-și face temele, dat fiind faptul că seara nu îi era permis de către tată, pentru că nu aveau bani să plătească electricitatea.

„Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa ca să-mi fac lecţiile pentru şcoală', a mai adăugat vedeta.

Nicoleta Luciu: „N-a știut să ne ofere o îmbrățișare'

Totodată, despre drama ei Nicoleta Luciu a mai precizat și că nu s-a simțit iubită de către tatăl ei. Se temea de el și evita orice discuție, pentru că îi adresa numai jigniri. Cu toate acestea, vedeta nu are resentimente și declară, cu seninătată, că dacă tatăl ei nu ar fi alcoolic, ar fi un om bun.

„Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, a spus Nicoleta Luciu, în încheiere, pentru sursa citată anterior.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter