Nicoleta Luciu își ia adio de la București: "Ne-am mutat în alt oraș…" Suma fabuloasă pe care o cere pentru apartamentul în care a locuit cu familia

Publicat pe

Deși Nicoleta Luciu locuiește de ani de zile la Târgu Mureș cu familia, până acum nu a tăiat complet legăturile cu orașul în care și-a petrecut tinerețea. Iată însă că bruneta a luat o decizie surprinzătoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu, soțul și cei patru copii ai lor au găsit de multă vreme liniștea în Târgu Mureș, oraș în care locuiesc deja de ani buni. Chiar dacă pentru brunetă despărțirea de orașul care a făcut-o celebră a fost destul de grea, Nicoleta a renunțat la faimă de dragul familiei, aparițiile sale în televiziune fiind episodice.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani: „Am vrut să mă opresc”. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

Îl vând cui își dorește să atingă fericirea

Iată însă că, recent, Nicoleta Luciu a luat surprinzătoarea decizie de a se despărți de apartamentul din București, unde, spune ea, a trăit momente foarte fericite.

'Vreau să-mi iau rămas bun de la ceva drag sufletului meu, apartamentul în care am avut multe amintiri frumoase. Ne-am mutat în alt oraș… și îl vând cui își dorește să atingă fericirea și nu numai…

130 m utili, 40 m terasă. Din 4 sunt 3 camere, 2 băi. Mobilat. Utilat. Etaj 16 din 17. 2 locuri parcare subteran. Pază. Vedere superbă. 350.000 euro plus tva. Rog seriozitate', a scris Nicoleta Luciu pe rețelele de socializare.

Nicoleta Luciu își ia adio de la București: "Ne-am mutat în alt  oraș…" Suma fabuloasă pe care o cere pentru apartamentul în care a locuit cu familiaNicoleta Luciu își ia adio de la București: "Ne-am mutat în alt  oraș…" Suma fabuloasă pe care o cere pentru apartamentul în care a locuit cu familia

Nicoleta Luciu arată la fel de bine ca pe vremuri

Deși a ieșit de niște ani buni din lumina reflectoarelor și este mama a 4 copii, Nicoleta Luciu nu și-a pierdut farmecul de odinioară, chiar dacă pentru asta a trebuit să depună eforturi.

Chiar dacă stă la sute de kilometri depărtare de Capitală, Nicoleta Luciu pune mare preț pe aspectul ei, tocmai de aceea face anumite tratamente de înfrumusețare, unule care presupun chiar și injectarea acidului hialuronic. Mai mult, frumoasa brunetă, care în trecut a avut nu o dată probleme cu kilogramele în plus, a descoperit în sfârșit o dietă datorită căreia a ajuns la rezultatele dorite. De aproape un an, Nicoleta Luciu s-a oprit la regimul raw-vegan, pe care reușește să îl țină și acum, în plină pandemie.

Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 175. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc, a explicat vedeta pentru viva.ro, adăugând că în Miercurea-Ciuc se găsește drojdie fără probleme, spre deosebire de București.

Citește și: Adelina Pestrițu, primul mesaj după ce a terminat tratamentul pentru coronavirus: „Nu e plăcut să fii bolnav”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter