Nicu Paleru a pierdut tot, dar a luat-o de la zero: „Nu mă recunosc. Din cauza unor decizii proaste...”

Publicat pe

Nicu Paleru a pierdut tot, dar a luat-o de la zero. Cu toții îl știm pe îndrăgitul cântăreț, care la orice petrecere aduce zâmbetul pe buze tuturor. Cu o doză mare de energie și de voie bună, reușește să-i molipsească pe toți, însă lucrurile nu au mers mereu bine pentru el. În ciuda aparițiilor sale în care era tot timpul fericit, în spatele său se ascundeau numeroase probleme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicu Paleru a pierdut tot, dar a luat-o de la zero. Nicu Paleru a vorbit fără perdea despre viața lui. Dacă până acum a ales să fie de fiecare dată reținut în ceea ce ține de viața lui privată, a decis să spună lucrurilor pe nume. Și-a arătat și problemele prin care a trecut, însă a vorbit și despre cine i-a fost alături când era la un pas să piardă tot.

Nicu Paleru a pierdut tot, dar a luat-o de la zero: „Nu mă recunosc. Din cauza unor decizii proaste...'Nicu Paleru a pierdut tot, dar a luat-o de la zero: „Nu mă recunosc. Din cauza unor decizii proaste...'

Nicu Paleru știe cum să distreze pe toată lumea, chiar și atunci când în spatele lui ascund o mulțime de probleme. A demonstrat acest lucru nu o dată, ci de mai multe ori, astfel că s-a făcut remarcat prin talentul său.

Citește și: Nicu Paleru și soția lui sărbătoresc 11 ani de căsnicie.Cum s-au cunoscut

Citește și: Loredana a lansat o nouă piesă alături de Jador, Costi Ioniță și alți 6 maneliști

Citește și: Când este finala Chefi la cuțite, sezonul 10

Citește și: De ce s-a operat Giani Kiriță după show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Mi-au apărut niște…'

Nicu Paleru a pierdut tot, dar a luat-o de la zero

Nicu Paleru a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars despre problemele din viața lui. Cântărețul a afirmat că a fost la un pas de a pierde totul. De asemenea, a explicat că era doar vina lui, fiindcă își dorea să se extindă și în alte domenii, nu doar cel al muzicii, astfel că nu se mai axa pe ceea ce era important.

'Problemele erau că din cauza unor decizii proaste și a faptului că voiam eu sa mai fac și alte afaceri, să ma duc în alte domenii de activitate. Adică eu am vrut marea și sarea, le-am vrut pe toate. Am vrut să-mi liniștesc viața. Eram tot numai trist și nu mă recunosc.', a declarat Nicu Paleru la Antena Stars.

Cine a fost alături de Nicu Paleru în momentele grele

Nicu Paleru a trecut prin numeroase încercări de-a lungul vieții sale, însă a avut mereu pe cineva în spate care să fie acolo ori de câte ori a avut nevoie. Da, este vorba chiar de soția lui. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 11 ani. În tot acest timp, și-au fost mereu alături și au trecut cu bine peste orice obstacol.

A fost omul (n.r. Cristina) pe care Dumnezeu mi l-a adus în cale. De 11 ani trecem prin rele si bune doar impreuna!”, a mai mărturisit Nicu Paleru, în exclusivitate, la Antena Stars.

Cum s-au cunoscut Nicu Paleru și soția lui

Oriunde se duce, Nicu Paleru vorbește foarte frumos de soția lui, fiind cea care a fost mereu lângă el la greu. Deși sunt împreună de 11 ani, nu mulți știu cum a început povestea lor de dragoste. În primăvara anului 2011, artistul a întâlnit-o pe Cristina, o tânără cu 11 ani mai tânără decât el, care locuia la New York. S-au îndrăgostit la prima vedere, astfel că Nicu Paleru a divorțat de Gabriela şi s-a căsătorit cu Cristina la nouă luni de când a cunoscut-o.

Cristina nu avea nicio tangenţă cu muzica populară de petrecere, a venit forţată cu un prieten de-al meu. Eu nu aveam de gând nici măcar să mai leg o prietenie, darămite să mă mai recăsătoresc. Nu am vrut să mai trag pe cineva după mine în situaţia în care eram.

Noi dacă ne întâlneam undeva în ţară, nu am fi avut timp să ne uităm unul la altul. Eram din două medii diferite. E mai tânără cu 11 ani ca mine. A mai durat vreo 9 luni de zile şi ne-am căsătorit. În februarie ne-am cunoscut şi în noiembrie am făcut nunta, iar în primăvară a rămas însărcinată, a spus Nicu Paleru în urma cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter