Noi acuzaţii aduse lui Roman Polanski: o a treia femeie dezvăluie că a fost agresată sexual de celebrul regizor

Publicat pe

La 84 de ani, Roman Polanski se află în mijlocul unui nou scandal după ce o femeie din America l-a acuzat că a agresat-o sexual în urmă cu 44 de ani, pe când ea avea 16 ani.

Întâmplarea a avut loc în anul 1973 şi a ieşit la lumina abia acum, când femeia pe nume Robin s-a hotărât să vorbească despre această dramă prin care a trecut. Ea a mărturisit în timpul unei conferinţe de presă în care a avut-o alături pe avocata Gloria Allred că atunci i-a povestit doar unei prietene şi a preferat să păstreze secretul pentru ca tatăl ei să nu afle, iar Polanski să ajungă la închisoare. Faptele s-au prescris, însă femeia poate fi chemată să depună mărturie împotriva lui.

Celebrul regizor franco-polonez trăieşte în exil după ce Samantha Geimer a cerut timp de 40 de ani să se facă dreptatate. Ea l-a acuzat pe regizor că violat-o în 1977, când avea 13 ani, incidentul având loc în casa actorului Jack Nicholson din Los Angeles după ce Polanski ar fi drogat-o şi îmbătat-o mai întâi.

Celor două femei li se adaugă şi actriţa britanică Char­lotte Lewis care în 2010 l-a acuzat pe Polanski că a agresat-o sexual pe când avea 16 ani.

Vezi si:

David Beckham, tatal anului 2017. Iata ce cadou i-a facut fotbalistul fiicei sale!

În 1977, Roman Polanki a recunoscut că a avut relaţii sexuale cu o minoră, negând însă violul. A petrecut 48 de ore în închisoare pentru un examen psihologic, fiind ulterior eliberat pentru a termina o peliculă. La acel moment, avocatul lui a obţinut din partea judecătorului care se ocupa de caz un acord potrivit căruia nu vor mai exista şi alte capete de acuzare, iar în afară de cele 7 săptămâni petrecute anterior în închisoare Polanski nu va mai primi altă pedeapsă.

În 1978, judecătorul a revenit asupra acestui caz şi atunci Polanski a fugit în Franţa de teamă ca nu cumva să fie închis în Statele Unite. Anul viitor se împlinesc 40 de ani de când Polanski fuge, iar cazul său se complică acum.

În 2003, Samantha l-a iertat în public, iar Polanski i-a prezentat scuze în mod oficial în 2011. La începutul acestui an, Polanski a cerut ca justiţia să reexamineze acest caz, iar Saman­tha Geimer, obosită de această poveste care durează de 40 de ani, a hotărât să se prezinte în faţa tribunalului pentru a cere închiderea cazului.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă