Noi acuzații de rasism pentru Familia Regală din Marea Britanie! Ce s-a întâmplat în urmă cu patru decenii

Publicat pe

Familia regală din Marea Britanie are parte de noi acuzații de rasism, asta după ce Meghan Markle a lansat dezvăluiri neașteptate în interviul acordat lui Oprah Winfrey în luna martie a acestui an. Un document din 1968 confirmă totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Meghan Markle a mărturisit, în cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey, că în timpul petrecut în Familia Regală a Marii Britanii s-a lovit, în repetate rânduri, de reacții rasiste. O anchetă recentă a jurnaliștilo de la the Guardian confirmă acuzațiile de rasism aduse Casei Regale a Marii Britanii. O serie de documente din anul 1968 din cadrul Arhivelor Naționale Britanice relevă faptul că imigranților „de culoare' nu le erau oferite locuri de muncă în administrația Casei Regale.

Se pare că regula ar fi avut aplicabilitate până la finele anilor 60, iar o serie de clauze ce vizează persoanele non-albe există și în prezent. Potrivit acestora, Refina Marii Britanii și membrii Curții Regale sunt exceptați de la prevederile legilor care combat discriminarea de gen și rasă.

Citește și: Archie seamănă perfect cu mama lui! Meghan Markle a arătat dovada

Citește și: Trecutul amoros al lui Meghan Markle, dezvăluit de iubitul de la 13 ani: „Ea s-a apropiat de mine!”

Citește și: Cum arată Meghan Markle în ultimele luni de sarcină. Ce mult i-a crescut burtica!

Citește și: Micul dejun preferat al lui Archie. Rețeta lui Meghan Markle e ușor de preparat

După acuzațiile aduse de Meghan Markle, s-au descoperit și alte detalii incriminatorii în Familia Regală

Noi acuzații de rasism pentru Familia Regală din Marea Britanie! Ce s-a întâmplat în urmă cu patru deceniiNoi acuzații de rasism pentru Familia Regală din Marea Britanie! Ce s-a întâmplat în urmă cu patru decenii

Această regulă nu foarte cunoscută de la Palatul Buckingam a ieșit la iveală în urmă cu puțin timp și susține neregulile enunțate și Meghan Markle, care a fost acuzată de minciună. Fosta Ducesă de Sussex alături de Prințul Harry au oferit, în luna martie a anului curent, un interviu neașteptat pentru Oprah Winfrey. Aceștia au decis să părăsească Familia Regală și să se retragă o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor.

În cadrul acestui interviu, Meghan Markle a discutat inclusiv despre stereotipurile cu care s-a luptat de la începutul relației cu Prințul Harry. Una dintre cel emai dure declarații realizate de Ducesa de Sussex releva existența rasismului în Familia Regală. Soția Prințului Harry a mărturisit că a avut gânduri negre pe parcursul primei sarcini și, de teamă, a avut în vedere chiar și suicidul. Vizată de acuzațiile de rasism este Prințesa Anne, fiica Reginei Elisabeta.

Meghan Markle ar fi fost umilită de mai multe ori, iar atacurile rasiste la adresa ei păreau că nu mai au final. Din nefericire, acestea ajunseseră să îl vizeze inclusiv pe copilul său nenăscut la vremea respectivă, Archie. Teama principală reieșită din nașterea micuțului Archie ar fi fost culoarea pielii, iar regulile Monarhiei ar fi fost modificate, pentru a nu-i garanta lui Archie accesul la titlul de Prinț.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter