Noi detalii cutremurătoare în cazul jafului comis asupra lui Kim Kardashian la Paris

Publicat pe

Anul trecut, în luna octombrie, știrile despre Săptămâna Modei la Paris au intrat într-un con de umbră în momentul în care Kim Kardashian a fost victima unui atac armat în apartamentul său de hotel, în urma căruia a fost jefuită de bijuterii în valoare de 9 milioane de euro.

 

 

 

 

 

 

„Mă numesc Kardashian Kimberley. M-am născut pe 21 octombrie 1980, la Los Angeles. Locuiesc (…) Woodland, CA USA 91364. Telefoanele mele au fost furate…' Era ora 4.30 dimineața, pe 3 octombrie 2016, iar o polițistă îi lua depoziția lui Kim Kardashian, care fusese agresată în urmă cu câteva ore la Paris, în rezidența hotelieră de lux situată în cartierul Operei. Acesta a fost începutul, însă depoziția vedetei, care a ajuns recent în presă, pare pur și simplu scenariul unui thriller cu accente horror.

 

 

 

Kim și soțul ei, Kanye West

 

 

Vedeta declara că a auzit zgomot la ușă, ca și cum ar fi fost niște pași, și a strigat, dar nu a răspuns nimeni. Apoi, lucrurile s-au precipitat, Kim fiind atacată de bărbați cu cagule și cu măști de schi, unul dintre ei  având chiar o caschetă și jachetă de polițist. Eram îmbrăcată doar în halatul de baie, goală pe dedesubt. M-au dus în dormitor și m-au împins pe pat, apoi m-au legat la mâini cu bandă adezivă și cabluri, picioarele și gura. M-au dus în baie și m-au pus, legată, în cadă. (…) Doi bărbați purtau cagulă, unul avea mască de schi și avea o jachetă pe care scria <>'.

 

 

 

 

 

Dată fiind situația, Kim a reușit să rețină destule amănunte privindu-i pe agresorii săi: „Individul cu ochelari de schi avea 1.70 m, slab, pantaloni negri, bocanci negri. Mi-a vorbit în franceză. Era european'. Apoi, a continuat: „Al doilea hoț avea aceleași haine, dar nu avea masca de schi. Cel cu mască a rămas cu mine în cameră, în timp ce celălalt căuta bijuteriile. Erau înalți și purtau haine negre, și erau europeni. Unul dintre bărbați avea un accent puternic francez și m-a întrebat unde îmi este inelul, dar în limba engleză. S-a uitat la cel de pe noptieră, care valora 4 milioane de dolari. (…) În cutia de bijuterii, aveam două brățări cu diamante de la Cartier, un lănțișor de aur cu diamante și cercei cu diamante, le-au luat și pe alea. Cred că m-au prădat de 5 milioane de dolari. Apoi au fugit, vorbeau la telefon în franceză. Când am rămas singură, am reușit să îmi desfac banda adezivă de la mâini și gură. Cred că nu aveau prea multă experiență, judecând după cum m-au legat'.'

 

Datorită detaliilor furnizate de Kim, dar și ca urmare a faptului că hoții, neglijenți, au lăsat urme ADN, Poliția a reușit să aresteze 16 persoane în Cazul Kardashian, însă, din nefericire, urmele agresiunii o vor marca marca pe vedetă, cu siguranță, pentru multă vreme…

 

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter