Noua generaţie de modele

Publicat pe

După ce Gisele și-a anunțat retragerea, iar sprâncenele Carei Delevingne și-au mai pierdut din farmec, o nouă generație de modele cucerește catwalk-urile. Și, în paralel, Hollywoodul.

 

GIGI HADID – CEA MAI EXTRAVA­GANTĂ FATĂ NORMALĂ

 

La 20 de ani, Gigi Hadid a ajuns să fie, fără mari eforturi și într-un timp extrem de scurt, cel mai celebru expo­nent al tinerei generații de fete marca 90-60-90. În plus, blonda născută în Los Angeles a spus stop joc vechilor prejudecăți despre manechine și a reconfigurat clasamentul valorilor. Într-o industrie în care mulți se cred creatori și multe se visează dive, Gigi ignoră legile extravaganței și are în minte un alt fel de crez.

 

Și-a început cariera de model chiar de la doi ani, când a fost descoperită de Paul Marciano de la Guess, iar de atunci a tot cochetat cu moda. Cu toa­te acestea, Hadid e mai degrabă flower power decât prețioasă și dramatică, merge cu metroul, mănâncă burgeri și are în ritualul de beauty produse cât se poate de accesibile. „Am primit o mulțime de sfaturi de frumusețe de la mama mea (n.r. fostul model da­nez Yolanda Foster), dar cel mai bun dintre ele a fost acela de a nu folosi mult machiaj. La ea am văzut look-uri simple, care mi-au plăcut și pe care le adopt și eu, mărturisește fata îndră­gostită de sprâncenele ei naturale, pe care nu le pensează de teamă să nu i se schimbe expresia feței.

 

KENDALL JENNER – CELEBRITATEA VINE ȘI PRIN INTERNET

 

Spre deosebire de Gigi Hadid, Kendall Jenner știe că discreția n-are ce căuta în ecuația faimă-bani-extravaganță și nu are nicio problemă să fie conside­rată un model devenit celebru datorită rețelelor sociale. Fiica fostului campi­on olimpic Bruce Jenner și a lui Kris, mama surorilor Kardashian, Kendall a învățat de mică lecția celebrității, dar și dinamica succesului în televiziune sau pe rețelele de socializare. La capitolul social media, a fost învățăcelul surorii ei mai mari, Kim, personalitate de renume mondial în domeniul virtual.

 

Deși a defilat pentru cele mai celebre case de modă din lume și a apărut în paginile revistelor de modă, Kendall a fost pusă oarecum în umbră în ultima vreme ca urmare a știrilor despre tatăl ei. De când Bruce a anunțat că vrea să devină femeie și face tot ce trebuie în acest sens, toate știrile legate de clanul Kardashian au gravitat numai în jurul acestui subiect delicat.

 

SUKI WATERHOUSE – COPIL REBEL, ADULT MODEL

 

Fiica unui chirurg plastician și a unei asistente medicale, Suki a crescut în Chiswick, vestul Londrei, profitând la maximum de toate hot spot-urile me­tropolei. Ca răsplată pentru fidelitatea ei față de barurile londoneze, la 16 ani a fost remarcată chiar aici de un scouter, care i-a oferit imediat un con­tract în modelling. În fața noului drum care i se deschidea în față, Suki a renunțat la școală și s-a dedicat trup și suflet carierei de model, cu îndrăz­neala oricărui tomboy pasionat de karate și alpinism.

 

Între timp, blondina și-a descoperit și apetitul pentru actorie, cu care a tot cochetat din 2010 încoace, când a apărut în producția de televiziune „Material Girl. Tot din lumea fil­mului a fost desprinsă și relația de doi ani pe care Suki a avut-o cu Bradley Cooper, încheiată discret la începu­tul acestui an. De atunci, el a ajuns în brațele focoasei Irina Shayk, proaspăt despărțită de celebrul Cristiano Ronaldo, în timp ce ea și-ar încerca norocul cu actorul de 41 de ani, James Marsden.

 

 

EMILY RATAJKOWSKI – VIDEOCLI­PUL CARE I-A ADUS CELEBRITATEA

 

Pentru Emily, apariția în clipul lui Robin Thicke „Blurred Lines a fost cheia succesului ei internațional, mai cu seamă că piesa a devenit number one în multe țări din Europa. Până atunci, modelul de origine americană a apă­rut pe coperta revistei Treats!, celebră pentru îndrăzneala pictorialelor, dar și în diverse shooting-uri în GQ sau FHM. După ce videoclipul lui Thicke a făcut înconjurul lumii pe YouTube, Ratajkowski a avansat din poziția de model obscur în cea de sex simbol ce­lebru, primind oferte din partea unor publicații exclusiviste, precum Sports Illustrated Swimsuit Issue.

 

Când nu pozează, Emily caută să in­tre ușor-ușor și în lumea filmului, așa cum au făcut-o atâtea fete frumoase înaintea ei. Primul ei rol important a fost în „Gone Girl (2014), în care a fost amanta personajului interpretat de Ben Affleck, iar în curând o vom vedea în rol principal în „We Are Your Friends, unde va juca alături de Zac Efron.

 

CLAUDIA COJOCEA Foto GULIVER, HEPTA

 

Noua generaţie de modeleNoua generaţie de modele

 

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter