Noua melodie a Shakirei spune povestea de dragoste dintre ea și Piqué

Publicat pe

S-au născut amândoi în aceeași zi, 2 februarie, doar că la zece ani distanță, sunt unul dintre cele mai sudate și fericite cupluri din showbiz și probabil că a fost scris în stele să se întâlnească. Despre asta povestește chiar Shakira, în noul ei cântec „Me Enamoré.

 

 

Dacă ați ascultat deja noul hit al Shakirei (40), știți deja că e un cântec de dragoste, numai că nu e vorba despre o ficțiune, ci chiar despre viața celebrei cântărețe, care-i face astfel o frumoasă declarație de dragoste soțului ei, Gerard Piqué (30), fotbalist al echipei FC Barcelona. Cântecul descrie momentul în care cei doi s-au cunoscut, dar și legătura instantanee care s-a creat între ei exact când ea se aștepta mai puțin.

 

Shakira ne introduce în povestea ei: „Viața mea a început să se schimbe în noaptea în care te-am cunoscut'. Apoi intră în detalii, spunând că el a observat-o, deși avea un sutien în dungi, iar părul nu îi era aranjat. „M-am gândit că el e încă un puști, dar ce pot să fac?' Artista face referire, evident, la faptul că ea este cu 10 ani mai mare decât Gerard Piqué. Fix cu 10 ani, fiindcă cei doi sunt născuți în aceeași zi!

 

Apoi, au urmat dansurile, unul după altul… până ce ea s-a îndrăgostit de el  –  de fapt, s-au îndrăgostit unul de celălalt. Nu poți să nu admiri modul în care Shakira descrie ochii albaștri și gura iubitului ei, dar și cât de mult îi adoră barba. Conform cântecului, a băut un mojito, apoi încă unul, până s-a decis să mai rămână alături de el…

 

 

 

 

Deloc întâmplător, artista spune apoi: Cu tine aș face 10 copii. Hai să începem cu o pereche!'. Și, într-adevăr, cuplul, care și-a făcut publică relația în 2011, acum are doi copii – Milan (4) și Sasha (2). Din fericire, după cum spun și versurile, Shakira l-a văzut singur și a acționat… De altfel, în încheiere, artista îi face soțului ei cea mai frumoasă declarație de dragoste: „He’s for me or no one else.” Și, într-adevăr, nimeni nu i s-ar fi potrivit mai bine.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter