De ce nu a divorțat Andreea Antonescu nici acum, deși este însărcinată cu noul iubit: "Mai lipsește doar..."

Publicat pe

Andreea Antonescu este despărțită de tatăl fiicei sale, Traian Spak, dar în acte cei doi sunt căsătoriți încă. Deși el locuiește în America și ea în România, Andreea Antonescu este încă prinsă în mariajul cu omul de afaceri, deși este însărcinată cu noul iubit. Cu puțin timp în urmă, cântăreața spunea de ce nu a reușit să divorțeze nici acum de Traian Spak.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De câteva luni, Andreea Antonescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de jurnalistul Victor Vrînceanu, iar în urmă cu câteva zile a dezvăluit că așteaptă un copil. Sarcina cântăreței pare avansată, ceea ce înseamnă că Andreea a participat la America Express gravidă fiind pentru că filmările s-au încheiat cu puțin timp în urmă. Cu toate astea, Andreea Antonescu este măritată cu Traian Spak, tatăl fiicei sale.

De ce nu a divorțat Andreea Antonescu nici acum, deși este însărcinată cu noul iubit: "Mai lipsește doar..."De ce nu a divorțat Andreea Antonescu nici acum, deși este însărcinată cu noul iubit: "Mai lipsește doar..."

De ce nu a divorțat Andreea Antonescu nici acum, deși este însărcinată cu iubitul jurnalist

De opt luni, Andreea Antonescu și-a găsit liniștea în brațele jurnalistului Victor Vrînceanu, cel căruia, de altfel, îi va dărui și primul copil. Andreea Antonescu mai are, din căsnicia cu Traian Spak, o fetiță de 11 ani, pe Sienna.

Acum mai bine de trei ani, Andreea Antonescu și Traian Spak luau decizia să se despartă, relația lor rămânând însă una civilizată.

Cântăreața a venit în România cu fiica lor, iar omul de afaceri a rămas în America.

Cei doi nu au reușit să divorțeze nici acum, deși despărțirea este clară, iar Andreea Antonescu spune că nu mai există nici o șansă de împăcare.

'Custodia Siennei va rămâne la mine, Sienna va merge în continuare în State, în vacanțe, alături de mine sau alături de mama.(…) Noi ne-am pus la punct tot ce era de pus la punct. (…)

Divorțul va avea loc în România, la notar, va fi un minimum de 30 de zile, trebuie să intervină și Autoritatea Tutelară. Nu ne rămâne decât să vină și Traian în țară', spunea Andreea Antonescu acum trei ani.

Citește și: Florin Ristei, despre logodnica lui, Naomi Hedman: „Viața mi s-a schimbat în bine pe toate planurile’ 

Citește și: Motivul pentru care Pepe și Yasmine au făcut nunta în mare secret: „Eram fericiți și înainte'

Citește și: Ce gest a făcut Alex Leonte, după ce Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian:’Nimeni nu a înșelat pe nimeni’

Citește și: Mihai Mitoșeru, anunț surpriză despre emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D:’Cât mai repede’

Timpul a trecut și situația este aceeași.

Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!' , a precizat solista, la jumătatea lunii aprilie, potrivit fanatik.ro.

Situația copilului, în cazul în care Andreea Antonescu nu a divorțat, ar fi mai dificilă în ceea ce privește paternitatea legală, ea și iubitul ei având nevoie de o serie de demersuri în justiție pentru a clarifica problema.

Ce relație au Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna

Sienna are aproape 12 ani, iar artista și-a dorit întotdeauna să aibă o relație de prietenie cu copilul ei. Recent, jumătatea trupei Andre a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa.

„Eu i-am dat Siennei toată libertatea din lume. A putut să iasă cu prietenii și cu colegii… dar cu mama după ea. Eu am lucrat la psihicul copilului încă de când avea o zi-două.

Era copilul acolo înfășat, în pătuțul ei și eu îi spuneam: ‘Mama ta o să fie cea mai bună prietenă a vieții tale. Tu când o să mergi în club, tu o să ai o masă rezervată într-un colț al clubului și mama ta o să fie în cealaltă parte. ‘,  a povestit Andreea Antonescu.

Artista a povestit că anul trecut fiica ei a surprins-o cu o cerere. De 1 iunie, Andreea a vrut să o scoată pe fiica ei și pe colegii săi de clasă la film, dar a avut parte de o surpriză. Sienna i-a cerut mamei sale să nu intre cu ei în sală, sugerându-i să meargă să bea o cafea.

„Eram fericită și entuziasmată că merg cu gașca la film. Mi-a spus să mă duc la o cafea. A fost cea mai rea cafea pe care am băut-o vreodată. Eram șocată.Era cea mai bună prietenă la două rânduri în spatele Siennei, dar asta n-a știut copilul meu niciodată. Din tot episodul ăla eu am ieșit o mamă cool. Și la pizza avem două mese diferite.’, a povestit Andreea Antonescu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter