Care este numele din buletin al lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu l-a divulgat

Publicat pe

Care este numele din buletin al lui Dani Oțil. Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Acesta prezintă matinalul de la Antena 1 de foarte mulți ani, iar acest lucru i-a adus admirația publicului. Deși este foarte cunoscut, puțini sunt cei care știu care este, de fapt, numele lui complet!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Care este numele din buletin al lui Dani Oțil. Dani Oțil este un prezentator extrem de îndrăgit și cunoscut de publicul larg. Deși apare pe micile ecrane de foarte mulți ani, puțini sunt cei care știu numele complet al vedetei. Acum, Gabriela Prisăcariu l-a divulgat, iar fanii au rămas surprinși!

Care este numele din buletin al lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu l-a divulgatCare este numele din buletin al lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu l-a divulgat

Soția prezentatorului a postat pe Instagram, la un an de la nuntă, videoclipul de la ceremonie. Atunci, ofițerul de stare civilă a spus numele complet al vedetei TV.

Citește și: Ce decizie au luat judecătorii în procesul în care e implicată Lidia Buble.Ce trebuie să facă polițiștii

Citește și: Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație:'Tu vrei să mă prinzi și…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac subtil către mama și sora lui Gabi Bădălău, după scandalul de la petrecere:„Acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata…’

Citește și: Ramona Păuleanu, declarații dureroase despre băiețelul ei născut prematur:„Copil cu 16 diagnostice, numit de multe ori geamăn compromis’

Care este numele din buletin al lui Dani Oțil

Care este numele din buletin a lui Dani Oțil. Deși este foarte cunoscut de publicul larg, puțini sunt cei care știu că Dani Oțil are două prenume. Dacă primul dintre ele a fost folosit încă de la începuturile carierei, cel de al doilea nu a apărut niciodată în spațiul public, până acum. Recent, pentru că au împlinit un an de căsnicie, Gabriela Prisăcariu a postat videoclipul de la nuntă. În cadrul acestuia se poate auzi foarte clar cum ofițerul de stare civilă rostește numele din buletin al prezentatorului.

„Oțil Daniel Zeno', este numele complet al prezentatorului.

Numele de la grecescul Zeus, care în traducere înseamnă „aparținând lui Zeus', „Zeus', „divin'.

Gabriela Prisăcariu la iUmor

Gabriela Prisăcariu a acceptat provocarea iUmor și a venit pe scenă pentru a-l lua la roast pe soțul său. După prestația ei, au existat mai multe comentarii negative în mediul online. Oamenii susțineau că este doar frumoasă, nu și inteligentă. Dani Oțil a ținut să scrie câteva rânduri pe rețelele de socializare, punctând faptul că este mândru de partenera lui.

„Puteam să văd textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să bâlbâie, sa rateze măcar un punchline, pentru că nu a vorbit în viața ei la microfon pe scenă. Iar ziceau unii că e doar frumoasă.

Se puteau întâmpla multe… Si totuși…Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe că eu nu laud pe nimeni și nu fac complimente… Daaaaar…..’, a scris Dani pe Instagram.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter