Actrița Naya Rivera, din serialul "Glee", disparută în timpul unei plimbări pe un lac din California. Fiul ei a fost găsit singur în barcă

Publicat pe

Actrița Naya Rivera, cunoscută pentru rolul din serialul Glee, a fost dată dispărută în urma unei plimbări cu barca pe un lac din California. Miercuri, Rivera a închiriat o barcă, alături de fiul său. Ulterior, doar copilul în vârstă de 4 ani a fost găsit singur în barcă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Naya Rivera a fost dată dispărută miercuri, după o plimbare pe lacul Piru. Alături de ea se afla și fiul său în vârstă de 4 ani. După trei ore, un martor a anunțat autoritățile că a observat o barcă în derivă la bordul căreia se află doar un copil. O echipă de scafandri a declanșat o operațiune de salvare, fiind folosite și elicoptere.

Rivera, în vârstă de 33 de ani, a închiriat miercuri după-amiază o barcă pentru a face o plimbare pe lacul Piru, aflat la nord-vest de Los Angeles, au precizat autorităţile.

Copilul, care nu a fost rănit, le-a spus poliţiştilor că a înotat împreună cu mama lui, însă ea nu a revenit la barcă. Fiul actriței le-a povestit salvatorilor că a înotat împreună cu mama sa, dar aceasta nu a mai revenit pe barcă. Potrivit autorităților, copilul era echipat cu o vestă de salvare, iar pe barcă a fost descoperit și vesta pentru adulți. 

Operaţiunea de căutare este în desfăşurare. Sunt folosite elicoptere, drone şi o echipă de scafandri.

Actrița Naya Rivera, din serialul "Glee", disparută în timpul unei plimbări pe un lac din California. Fiul ei a fost găsit singur în barcăActrița Naya Rivera, din serialul "Glee", disparută în timpul unei plimbări pe un lac din California. Fiul ei a fost găsit singur în barcă

Naya Rivera este cunoscută pentru rolul Santana Lopez din serialul „Glee', pe care l-a interpretat între anii 2009 şi 2015 şi care i-a adus nominalizări la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards. Ea a mai jucat în „Devious Maids' şi „Step Up: High Water'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter