O atletă faimoasă din SUA, virgină la 37 de ani! De când s-a aflat, o ocolesc toți bărbații

Publicat pe

Lori Susan „Lolo' Jones, fostă campioană mondială la atletism, a recunoscut acum un an că este virgină. De atunci, superba blondă pare și mai bântuită de ghinion, mărturisind că nu-și găsește perechea…

La 37 de ani, Lori Susan „Lolo' Jones are toate atuurile fizice după care care se dau în vânt bărbații, însă, cu toate astea, sportiva nu are noroc în dragoste. Asta, paradoxal, din cauza faptului că, acum un an, a recunoscut în cadrul unui interviu că încă este virgină, scrie gsp.ro.

Îmi plac o mulțime de oameni, dar pur și simplu nu merge. Vreau să rămân virgină până mă căsătoresc. Nu știu de ce Dumnezeu nu m-a binecuvântat cu un soț. Bărbații se sperie și nu sunt interesați de o relație când aud că nu vreau să întrețin relații sexuale până la căsătorie, mărturisea Lori Susan „Lolo' Jones anul trecut.

Sinceritatea a lăsat-o fără pretendenți

Se pare că acest exercițiu de sinceritate i-a dăunat sportivei, acest lucru intimidându-i și mai abitir pe potențialii ei parteneri. „Lolo” Jones recunoscând că a ajuns să regrete că a făcut o astfel de afirmație.

Aceea a fost o greșeală care a distrus toate întâlnirile avute după, ca și cum nici măcar nu aș fi avut o șansă. Înainte, măcar aveam o șansă, a povestit sportiva.  

Mai mult, Lori Susan „Lolo' Jones consideră că virginitatea îi creează și alte dezavantaje, de data aceasta în viața sportivă…

Sexul ajută alți sportivi, așa că eu sunt mereu în dezavantaj, a mai spus campioana.

Foto: Facebook

O atletă faimoasă din SUA, virgină la 37 de ani! De când s-a aflat, o ocolesc toți bărbațiiO atletă faimoasă din SUA, virgină la 37 de ani! De când s-a aflat, o ocolesc toți bărbații
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter