O fetiță de 6 ani a trimis o scrisoare la sediul Poliției din Torino, iar mesajul ei a devenit viral: „Arestați coronavirusul! Vă mulțumesc pentru ceea ce faceți”

Publicat pe

Presa din Italia a publicat scrisoarea pe care Mia, o fetiţă de 6 ani, a trimis-o la sediul poliţiei din Torino. Copila le cere carabinierilor să aresteze coronavirusul, care o ține în casă încă din luna februarie.

O fetiță de 6 ani a trimis o scrisoare la sediul Poliției din Torino, iar mesajul ei a devenit viral: „Arestați coronavirusul! Vă mulțumesc pentru ceea ce faceți'O fetiță de 6 ani a trimis o scrisoare la sediul Poliției din Torino, iar mesajul ei a devenit viral: „Arestați coronavirusul! Vă mulțumesc pentru ceea ce faceți'

Mia are 6 ani, locuiește la Torino și este elevă în clasa pregătitoare. Copila nu mai merge la şcoală de multă vreme, stă acasă şi desenează, precum alte mii de copii din Italia, curcubee sub care e scris „Andra tutto bene' – „Totul va fi bine', potrivit Libertatea.

În urmă cu două zile, Mia a trimis o scrisoare poliţiei din oraşul în care locuieşte. Câteva rânduri scrise cu majuscule, pe o foaie de caiet de matematică.

Fetiţa le mulţumeşte poliţiştilor şi carabinierilor, pentru tot ceea ce fac ei zilele acestea, însă le transmite şi o mare rugăminte.

„Bună. Mă cheamă Mia și am 6 ani. Locuiesc la Torino și ultima oară când am ieșit din casă a fost când am mers la școală și la cercetași. Era februarie. Voi, polițiști și carabinieri, arestați coronavirusul. Vreau să mă întorc la joacă, cu prietenii mei. Vă mulțumesc pentru ceea ce faceţi', este mesajul transmis de fetiță.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter