O prezentatoare TV celebră s-a sinucis! Motivul incredibil pentru care a recurs la gestul extrem

Publicat pe

Caz șocant în showbizul britanic! Prezentatoarea de televiziune Caroline Flack s-a sinucis după ce a aflat că va fi cercetată penal fiindcă și-ar fi agresat iubitul. Avea doar 40 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Caroline Flack, prezentatoarea show-ului de succes Love Island, s-a sinucis în luna februarie a acestui an, însă abia recent s-a aflat de ce a recurs la gestul extrem. Caroline urma să fie pusă sub acuzare pentru agresarea fostului ei iubit (agresiune pe care ea a susínut cu tărie că nu a comis-o), Lewis Burton, și era terorizată de gândul că nu va putea face față asaltului mediatic.

„Știa că va trebui să dea socoteală în fața presei, că se va face multă publicitate pe tema asta – toate s-ar fi întors împotriva ei”, a spus procurorul care s-a ocupat de caz. Moartea vedeteiei a declanșat o dezbatere intensă cu privire la abuzul din social media și siguranța vedetelor din Marea Britanie, dar nu în ultimul rând cu privire la standardele presei (este de notorietate procesul recent dintre foștii Duci de Sussex și câteva tabloide din Marea Britanie, care le-au invadat intimitatea.)

Citește și: Dieta rapidă a lui Jennifer Aniston. Actrița a slăbit în timp-record și se menține fără efort!

O prezentatoare TV celebră s-a sinucis! Motivul incredibil pentru care a recurs la gestul extremO prezentatoare TV celebră s-a sinucis! Motivul incredibil pentru care a recurs la gestul extrem

Totul s-ar fi întors împotriva ei

Cu puțin timp înainte de a recurge la gestul extrem, prezentatoarea TV Caroline Flack pledase nevinovată în privința acuzației că-și agresase iubitul în vârstă de 27 de ani, după ce acesta ar fi înșelat-o. Procesul urma să aibă loc în luna martie, însă, între timp, aceasta a fost înlocuită din emisiunea Love Island la câteva zile după arestare. Ulterior, vedeta a fost eliberată pe cauțiune, însă în luna aprilie și-a luat viața.

Jurnalista Mary Hassell a declarat, ieri, că prezentatoarea TV a suferit enorm din cauza modului în care a fost mediatizată în presă povestea ei și că s-a temut că își va pierde cariera. Drept urmare, Caroline nu a mai așteptat terminarea procesului, recurgând la gestul extrem.

„Chiar dacă starea ei mentală generală a avut un impact major asupra morții ei, cred că motivul pentru care și-a luat viața a fost că acum știa că e urmărită penal și că ar fi nevoită să dea mereu explicații în mass-media. Totul s-ar fi întors dintr-odată împotriva ei”, a declarat jurnalista.

Citește și: Ramona Gabor a venit în țară pentru parastasul părinților și s-a reunit cu Alina pe litoral! De ce lipsește Monica

Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter