Oana Lis, îngrozită și după crimele din Caracal: ”Și eu mergeam cu ocazie când eram mică ”

Publicat pe

Crimele din Caracal care au îngrozit România au dat fiori și vedetelor de la noi. Oana Lis și-a amintit îngrozită cum și ea mergrea la ocazie atunci când era mică. Soția lui Viorel Lis este foarte speriată de ceea ce s-a întâmplat cu cele două fete. 

După acest episod cutremurător care a revoltat o țară întreagă, Oana Lis își amintește că și ea mergea cu mașina la ocazie atunci când mergea la bunica ei. Vedeta lua mașină chiar din Caracal până în Stoenești, acolo unde locuiește bunica ei.

„Mi-a rămas gândul la cazul din Caracal, cu fetele! Îmi pare așa rău pentru ele, pentru tinerețea lor curmată brusc și violent. Mi se face pielea de găină când mă gândesc că și eu mergeam cu ocazie când eram mică din Caracal până la Stoenești, la bunica mea. E ceva normal, și acum este același loc de unde iei la ocazie, toată lumea din Caracal și împrejurimi îl știe. Păcat!…ufff…', a scris Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.

Despre crimele din Caracal

Gheorghe Dincă a recunoscut că el le-a ucis pe cele două fete, Luiza și Alexandra. O țară întreagă este revoltată în urma a ceea ce s-a întâmpla la Caracal.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații.Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie', a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

FOTO: Facebook

Oana Lis, îngrozită și după crimele din Caracal: 'Și eu mergeam cu ocazie când eram mică 'Oana Lis, îngrozită și după crimele din Caracal: 'Și eu mergeam cu ocazie când eram mică '

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter