Oana Matache a născut un băiat. Sora Deliei a devenit mămică mai devreme

Publicat pe

Oana Matache a născut un băiat. Sora Deliei a devenit mămică mai devreme, pentru că micuțul ei s-a grăbit să vină pe lume. Micuțul trebuia să vină pe lume pe 19 martie.

Bucurie mare în familia Deliei Matache. Oana, sora cântăreței, a născut cel de-al doilea copil. Delia are acum un nepoțel pe care îl va iubi nespus de mult.

Băiețelul s-a grăbit să vină pe lume, pentru că Oana Matache era programată să nască pe data de 19 martie. Micuțul s-a născut în această dimineață, 17 martie, cu două zile mai devreme de termen.

Atât Oana Matache, cât și bebelușul sunt sănătoși. 'Azi pe la 9, am lăsat Jessul acasă cu buni și am plecat „până” la clinică pentru o monitorizare a burticii. Și iată-mă, câteva ore mai târziu, tot la spital sunt 🙊🙊 Bebe a decis că vrea să ne vedem mâine și să nu mai aștepte până pe 19 cum era stabilit 😍”, a scris Oana Matache pe Instagram înainte să nască.

După ultimul control, medicii au decis că Oana Matache trebuie să nască înainte de termen. Sora Deliei este foarte fericită și a declarat că se va opri la doi copii.

Citește și: Sora Deliei Matache nu îşi doreşte al treilea copil. A pozat în lenjerie intimă înainte de a naşte

Citește și: Delia, despre promisiunea făcută mamei sale înainte de a deveni celebră: 'Când eram mai mică…'

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter