Oana Radu a slăbit enorm. De la 120 kg, solista a ajuns să aibă siluetă de fotomodel: ”Mărimea S și sunt deja largi”

Publicat pe

Călătoria Oanei Radu în lupta cu kilogramele a fost intensă și nu s-a terminat nici acum, chiar dacă este foarte mândră de cum a ajuns să arate. De la peste 120 de kilograme, Oana Radu a ajuns să cântărească aproximativ 55-60 de kilograme, o diferență considerabilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața a declarat în repetate rânduri că îi place mâncarea și este o gurmandă, motiv pentru care îi este foarte greu să țină o dietă. Acum, însă, Oana pare mai motivată ca niciodată să aibă o siluetă de invidiat.

A reușit să slăbească peste 65 de kilograme și continuă să o facă! Recent, Oana a adăugat o fotografie în care apare în sala de fitness, obosită după antrenamente. Mai mult, a mărturisit ea, a ajuns să poarte mărimea S la pantaloni, iar la unele perechi, mărimea S este un pic cam mare.

'Mărimea S și deja largi', le-a împărtășit artista fanilor.

Dieta care i-a schimbat viața

Oana Radu a împărtășit cu fanii secretele dietei sale: „Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:

1. Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

2. Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere

3. Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

Oana Radu a slăbit enorm. De la 120 kg, solista a ajuns să aibă siluetă de fotomodel: 'Mărimea S și sunt deja largi'Oana Radu a slăbit enorm. De la 120 kg, solista a ajuns să aibă siluetă de fotomodel: 'Mărimea S și sunt deja largi'

4. Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.

5. Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez. – a dezvăluit Oana Radu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter