Oana Radu, de nerecunoscut după ce a slăbit 20 kg. Cum arată în costum de baie: are siluetă de fotomodel

Publicat pe

Oana Radu s-a luptat multă vreme cu kilogramele. După ce s-a transformat radical și a slăbit peste 50 de kilograme, vedeta a pus o parte din ele înapoi, în timpul pandemiei. Pentru că era nemulțumită de felul în care arăta, Oana Radu a decis să se apuce serios de sală și să țină dieta ca la carte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a disciplinat, cântăreața a ajuns de la 75 de kilograme la 57, slăbind astfel 18 kilograme. Oana s-a ambiționat extrem de mult și pentru că urmează să se căsătorească luna aceasta. Recent, ea a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii cu transformarea incredibilă, menționând că nu este vorba despre Photoshop, ci doar dietă și sport.

Haterii vor spune că e photoshop hahahaha ! Transformarea mea a luat sfârșit ! În aceste poze mă vedeți pe mine, la 57 de kilograme, de la 75, folosind Dieta 2 ce se va lansa în această seară ! Aceasta este una muuuuult mai ușoară decât prima! Partea mișto este că mi-a transformat total corpul! Sunt foarte fericită ! Așa arăt eu acum!

Oana Radu, de nerecunoscut după ce a slăbit 20 kg. Cum arată în costum de baie: are siluetă de fotomodelOana Radu, de nerecunoscut după ce a slăbit 20 kg. Cum arată în costum de baie: are siluetă de fotomodel

De acum înainte urmează un drum destul de greu, cel al menținerii! Am decis să încep această nouă dietă când am ieșit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo câteva luni, fiindcă nu eram suficient de serioasă ! M-am remontat și iată că am ajuns acolo unde mi-am dorit ! Vreau să îi mulțumesc evident și lui @cătălin_dobrescu6 pentru susținere și ajutor! Va mulțumesc și vouă pentru toate mesajele, și mult spor în tot ceea ce faceți! Baftă cu nouă dietă!', a scris Oana Radu pe contul său de socializare.

Oana Radu a fost cerută de soție în urmă cu câteva luni, iar acum cei doi se pregătesc de căsătorie.

„M-a cerut de câteva luni. Eram într-o stare de șoc, dar nu pentru că nu aș fi vrut. Anul acesta facem cununia civilă, o s-o facem în august, la Craiova, într-un loc foarte frumos cu piscină. O să fie foarte mulți invitați, dar trebuie să selectăm. După 1 august vom vedea ce s-a întâmpla', a declarat Oana Radu la o emisiune de televiziune.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter