Oana Radu s-a îngrășat din nou. Vedeta a luat în greutate 15 kilograme, după ce slăbise 60: ”Îmi place mâncarea”

Publicat pe

Oana Radu s-a îngrășat din nou, după ce reușise în urmă cu patru ani să dea jos peste 60 de kilograme. Cântăreața a luat în greutate 15 kilograme, iar asta se vede cu ochiul liber. Vedeta este din ce în ce mai pufoasă, iar motivul este simplu: îi place să mănânce.

Acum patru ani, Oana Radu a reușit să slăbească 60 de kilograme și a ajuns să cântărească 58 de kilograme. Pentru a fi slabă, vedeta făcea sacrifii enorme, mai exact aceasta nu mânca. Acum, Oana Radu s-a îngrășat din nou, iar transformarea ei este vizibilă. Solista nu mai are deloc silueta pe care și-o dorea, însă se simte foarte bine în pielea ei, fix așa cum este.

„Am întrerupt dieta, dar mă simt extrem de bine în pielea mea. De fapt, mă simțeam până acum o săptămână, când am reluat dieta. Sunt de părere că trebuie să fii foarte asumat. Eu am slăbit 60 de kilograme și m-am îngrășat mult mai puțin. Sunt scundă, se vede imediat, ăsta e defectul meu. Ca idee, oamenii deja îmi scriu că m-am îngrășat la loc. Nu-mi pasă de lucrurile astea, pentru că oamenii sunt superficiali. Eu în momentul în care nu m-am mai simțit bine în pielea mea am reluat dieta. M-am îngrășat pentru că-mi place mâncarea. Foarte mult. Sunt foarte mâncăcioasă și ăsta e motivul pentru care m-am îngrășat. Să nu credeți, Doamne ferește, că sufăr de vreo boală sau am fost în vreo depresie, pur și simplu îmi place mâncarea la nebunie', a declarat Oana Radu, pentru Libertatea.

Oana Radu a făcut mai multe intervenții estetice după ce a slăbit

După ce a slăbit foarte mult, Oana Radu a fost nevoită să apeleze la medicul estetician. Cântăreața și-a operat brațele pentru a scăpa de pielea inestetică.

„Slăbind foarte mult, sânii mei s-au lăsat mai mult. Iar pielea de pe brațe era nu foarte „fleșcăită', dar era relativ moale și atârna. Nu puteam să port maiouri, mânecă scurtă, dacă trebuia să mă schimb undeva îmi doream să ascund acest defect și am intervenit asupra lor. Am fost la doctor care mi-a făcut o brahioplastie sau pe românește mi-a tăiat pielea de pe brațe și mi-a pus implanturi mamare pentru a-mi ridică sănii. Am făcut aceste două operații pentru că am avut mare nevoie și pentru că era… horror. Am intervenit asupra dinților. Dinţii mei nu erau cei mai urați dar nici pe departe cei mai frumoși. Mă deranja că erau foarte mici, erau galbeni deși mă spălăm și de 3-4 ori pe zi pe ei. M-am decis să-mi pun fațete.', a spus vedeta.

Citește și: Oana Radu a dezvăluit cum să slăbești rapid. Cinci reguli de aur pentru a scăpa de kilogramele în plus

Citește și: Oana Radu e nevoită să ţină o nouă dietă. Cântăreţa a slăbit peste 60 de kilograme

FOTO: Facebook, Libertatea

Oana Radu s-a îngrășat din nou. Vedeta a luat în greutate 15 kilograme, după ce slăbise 60: 'Îmi place mâncarea'Oana Radu s-a îngrășat din nou. Vedeta a luat în greutate 15 kilograme, după ce slăbise 60: 'Îmi place mâncarea'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter