Oana Roman, mesaj emoționant pentru Marius Elisei, după 10 ani de relație: "Suntem sănătoși și avem un copil reușit"

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei vor împlini curând 10 ani de relație. Au fost căsătoriți, au divorțat, dar apoi au decis să își mai acorde o șansă și s-au împăcat, spre bucuria fetiței lor. Deși au trecut prin momente dificile, au reușit cumva să depășească orice obstacol. Acum, vedeta a ținut să transmită un mesaj emoționant de sărbători despre Marius Elisei, mai ales că în luna ianuarie se împlinesc 10 ani de când formează oficial un cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei s-au îndrăgostit în urmă cu zece ani. Au trecut prin momente grele când a venit pe lume fetița lor, căci vedeta a avut parte de probleme de sănătate. După mai mulți ani de mariaj, problemele din căsnicia lor au devenit atât de mari, încât au decis să divorțeze. Cu toate acestea, iubirea care i-a legat a fost atât de puternică încât au decis să formeze din nou un cuplu.

Oana Roman, mesaj emoționant pentru Marius Elisei, după 10 ani de relație: "Suntem sănătoși și avem un copil reușit"Oana Roman, mesaj emoționant pentru Marius Elisei, după 10 ani de relație: "Suntem sănătoși și avem un copil reușit"

Oana Roman, mesaj emoționant despre Marius Elisei

Oana Roman, Marius Elisei și fetița lor au realizat împreună un shooting special pentru sărbători. Vedeta le-a împărtășit fanilor ei din fotografiile de Crăciun, iar apoi a transmis și un mesaj foarte frumos despre partenerul ei de viață.

„Pe 13 ianuarie se vor împlini 10 ani de când ne am cunoscut! A fost frumos, dar și greu. La nimeni nu e niciodată totul roz mereu. Suntem sănătoși și avem un copil reușit. N-am făcut averi, dar trăim decent! Sper ca ce e mai bun de abia de acum sa urmeze. E dorința mea de Crăciun, sa urmeze mult bine și multă împlinire și sa ne vedem visele realitate. Sa fie un an care sa ne aducă numai bine”, este mesajul transmis de Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce probleme au Oana Roman și Marius Elisei cu afacerea familiei: „Ne chinuim. De când e frica asta cu facturile și cu utilitățile…' / EXCLUSIV

Citește și: Ilinca Vandici, secretul siluetei sale suple, la 36 de ani. Cum se menține în formă: „Am grijă de corpul meu prin…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului: „Nu mai sunt cheală la rădăcină'

Citește și: Cum a ajuns Bianca Brad manechin pe vremea lui Nicolae Ceaușescu: „Nu era îndeajuns să fii înaltă, slabă și frumoasă”

Ce a dezvăluit recent despre relația lor

Tot printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Oana Roman a mărturisit că sunt în continuare greutăți în relația ei cu Marius Elisei. Cu toate acestea, este determinată să lupte pentru relația lor.

„De aproape 10 ani ma strădui sa ne ținem aproape și împreună. A ține o familie împreună mai ales cu multele griji ale vieții și anilor, este o misiune zilnică și deloc ușoară. Nu va uitați la cei care va fac sa credeți ca ei sunt absolut fericiți în fiecare zi. Tocmai aceia au probabil cele mai multe probleme.

Eu încă ma strădui și deși în unele zile pare imposibil de greu, eu nu mă las. Să nu vă lăsați nici voi’, a scris Oana Roman pe Facebook.

De ce refuză Oana Roman să mai apară la TV

Chiar dacă este activă pe rețelele de socializare, vedeta refuză să mai apară la televizor. Fanii s-au întrebat de ce a luat această decizie, așa că a decis să lămurească situația.

„Nu sunt într-o perioadă în care îmi doresc să vorbesc despre nimic. Ce am avut de spus, am spus și spun aici pentru voi, pentru cei care mă urmăresc. Sunteți la fel de mulți cum m-aș duce la o emisiune. Este încă o perioadă grea, nu am reușit azi noapte să dorm decât câteva ore, trebuie să vedem cum ne organizăm cu recuperarea mamei. Nu-mi arde nici de televiziuni, nici de emisiuni, nici de ziare, nici de nimic’, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter