Oana Roman nu mai vorbeşte cu tatăl şi cu sora ei: „Familia de sânge, pentru mine, este formată din mama și fiica mea!”

Publicat pe

Oana Roman a avut un an 2019 extrem de greu, care s-a încheiat cu separarea de soţul ei, Marius Elisei. Despărţirea a venit după destrămarea a alte două legături de sânge, cea cu tatăl ei, Petre Roman şi sora ei, Catinca Roman. Oana a povestit într-o emisiune TV că familia ei de sânge este formată, acum, doar din fiica şi mama ei.

Oana Roman nu mai vorbeşte cu tatăl şi cu sora ei: „Familia de sânge, pentru mine, este formată din mama și fiica mea!'Oana Roman nu mai vorbeşte cu tatăl şi cu sora ei: „Familia de sânge, pentru mine, este formată din mama și fiica mea!'

Invitată ieri în emisiunea lui Măruţă de la Pro TV, Oana Roman a spus că în 2019 s-au mai produs și alte separări în familia ei, respectiv de tatăl și sora ei vitregă, Catinca Roman, nu doar cea de soţul ei.

Vedeta mărturisește că singurele rude ale ei de sânge sunt fiica și mama ei, explicând că de ceva timp nu mai vorbește cu sora ei vitregă.

„2019 a însemnat și o îndepărtare majoră a surorii mele de noi. Familia de sânge pentru mine este formată din două persoane, mama și fiica mea. E greu să gestionezi toate astea în același timp. Am ales să vorbesc pentru că sunt un om asumat.

Marius este acasă acum, doarme acasă la noi, cu noi pentru că Izabela și eu avem nevoie de el, afectiv. Separarea a fost singura soluție pe care eu am găsit-o, nu am vorbit despre divorț. În aceste momente comunicarea contează enorm de mult.”, a spus Oana Roman.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter