Oana Roman şi fiica ei au pornit în căutarea lui Dory

Publicat pe

Oana Roman este mai fericită decât oricând de când a devenit mămica unei fetiţe extrem de simpatice, pe care o cheama Maria Isabela.

 

Aceasta a crescut, iar in acest weekend a mers alaturi de mama ei la un eveniment la care vedetele si copiii lor au fost invitaţi să o gasească pe Dory, peştişorul care este protagonistul unuia dintre cele mai aşteptare filme pentru copii din această vară.

 

Îmbrăcata într-o rochiţa în dungi colorate şi încălţată cu papauci tip crocs, micuţa a pozat alaturi de mama ei la panou. Oana a ales si ea o ţinută lejera, de vară şi a fost extrem de mandra să se fotografieze alături de fiica ei.

 

În aventura dirijată' de trupa Mini Art Show au mai pornit vedetele Ioana Ginghină, Șerban Copot, Andreea Aradits, alături de copiii lor.

 

Filmul „Finding Dory / În căutarea lui Dory' este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 17 iunie 2016, în format 3D, variantă subtitrată, respectiv dublată.

 

Oana Roman şi fiica ei au pornit în căutarea lui DoryOana Roman şi fiica ei au pornit în căutarea lui Dory
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter