Oana Sârbu, amintiri dureroase despre accidentul de mașină: ”Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic”

Publicat pe

Oana Sârbu a trecut prin momente cumplite când avea 30 de ani. Vedeta a făcut un accident grav în urmă cu 21 de ani. Oana Sârbu și-a adus aminte de pericolul prin care a trecut, dar și cât de greu i-a fost să se recupereze după accidentul de mașină.

Actrița din 'Liceenii' s-a răsturnat cu mașina când se întorcea de la Festivalul din Mamaia. Oana Sârbu și-a adus aminte de clipele grele prin care a trecut, după ce Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină asemănător.

Oana Sârbu a avut nevoie de doi ani să se recupereze după accidentul pe care l-a avut. Vedeta a povestit că a fost operată de cinci ori la piciorul drept și și-a dat seama că nimic nu a fost întâmplător.

'La 30 de ani, am avut un accident urât, m-am răsturnat cu maşina. Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic. Cinci operaţii la piciorul drept, tratamente, gimnastică, exerciţii în bazinul de apă. Mi-a luat mulţi ani până mi-am dat seama că, de fapt, accidentul acela nu a fost întâmplător', a povestit vedeta.

Oana Sârbu s-a răsturnat cu mașina în urmă cu mai bine de 20 de ani. Vedeta a povestit că s-a suparat foarte tare când a plecat de la Festivalul din Mamaia, iar nervii pe care i-a avut au dus la accident.

În vara aceea, plecasem foarte îmbufnată de la Festivalul de la Mamaia. Sistemul de acolo se schimbase, nu eram de acord cu nişte lucruri, drept pentru care seara mi-am cântat piesa, iar de dimineaţă mi-am strâns lucrurile, m-am urcat în maşină şi, clocotind de frustrare, marcată de o tristeţe profundă, am plecat spre Bucureşti, iar pe drum m-am răsturnat cu maşina. Dacă aş mai fi rămas o zi la Mamaia şi aş fi găsit o cale să mă eliberez de tumultul acela interior, poate că accidentul ar fi fost evitat. Aşa, Universul a găsit o altă supapă de eliberare şi m-a răsturnat', a mărturisit Oana Sârbu.

FOTO: Libertatea, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro