Oana Turcu și Cristi Brancu sărbătoresc zece ani de căsnicie. Care este secretul relației lor longevive

Publicat pe

Oana Turcu, îndrăgita prezentatoare a emisiunii 'Refresh by Oana Turcu' și Cristi Brancu, amfitrionul 'Agenției VIP' de la același post tv, trăiesc clipe minunate în aceste zile. Cei doi sărbătoresc zece ani de căsnicie și dezvăluie faptul că au de gând să marcheze cum se cuvine această aniversare specială din viața lor.

Cristi Brancu mărturisește că secretul relației lor este că trăiesc intens fiecare clipă și nu trece zi în care să nu-și mărturisească sentimentele unul pentru celălalt.

'Zece ani de căsătorie. Nu e o veșnicie decât pentru cei care nu au întâlnit iubirea care te completează. Pentru noi a durat cât o zi, poate puțin mai mult, pentru ca lângă noi e un băiețel ca o imensă sursă de fericire. Ne spunem 'Te iubesc', ne sărutăm și ne îmbrățișăm în fiecare zi. E ceva care vine din noi, ca și cum ai spune 'Bună dimineața'!, spune moderatorul emisiunii 'Agenția VIP' de la Antena Stars.

Și pentru că este un moment important în viața celor doi, au decis să se răsfețe pe măsură:  'Sărbătorim pe fuga azi și mâine -când e ziua în care ne-am cununat religios, pentru că avem mult de muncă. Dar în week-end plecam într-o țară caldă din Europa, unde ne vom răsfăța după cât merităm!'.

Și cum aniversarea a zece ani de căsnicie este un eveniment special și cadoul pe care Cristi Brancu l-a făcut soției sale este unul deosebit:  „Cadouri? Da. Oana a primit un superb colier cu diamante. Eu am primit… un băiețel perfect. Acum 7 ani. E un dar pentru toată viața. Te iubesc, Oana! Nu există… iubire mai mare!'.

Oana Turcu și Cristi Brancu sărbătoresc zece ani de căsnicie. Care este secretul relației lor longevive

Oana Turcu și Cristi Brancu sărbătoresc zece ani de căsnicie. Care este secretul relației lor longevive

Citește și: Un invitat i-a spart capul lui Cristi Brancu, în direct: 'Mi-a dat cu paharul în cap'

Citește și: Motivul pentru care Connect-R și Misha au ascuns divorțul. Acum totul e clar!

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter