Oana Zăvoranu a criticat-o pe Andreea Marin în direct: „În momentul ăla mai poți să fii divă?”

Publicat pe

Cunoscută pentru stilul ei direct, Oana Zăvoranu a criticat-o pe Andreea Marin în direct, comentând alegerea Zânei Surprizelor de a face reclamă la un produs care nu prea se potrivește cu statutul ei de divă…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Andreea Marin, pe care a criticat-o deoarece face reclamă pe conturile ei de socializare la produse care nu i se potrivesc. De altfel, în ultima vreme Oana a intrat în conflict cu mai multe vedete autohtone, în urma postărilor sale de pe YouTube în care se referă la reclamele pe care acestea le fac pe conturile lor de socializare, și a fost chiar dată în judecată de cinci dintre ele.

Oana Zăvoranu, atac direct la Andreea Marin

Evident, Oana Zăvoranu nu a scăpat ocazia să facă unele comentarii și cu privire la Andreea Marin, care, printre altele, a făcut reclamă unui produs total nepotrivit pentru o vedetă de talia ei. Aflată în emisiune la Cătălin Măruță, vedeta nu a ezitat să vorbească despre acest lucru.

'Când faci reclamă la ceva care nu te umilește, atunci e OK. Când eu sunt cu priza în mână, dar atunci când mă contactezi zici că ai 300 de asistente, nu e OK. Marin (n.red. Andreea Marin) face reclame la perii de WC. Am murit în momentul ăla. De ce nu spui: „Mie îmi place să mă cufuresc și de aia folosesc?' Pai, în momentul ăla mai poți să fii divă?', a comentat Oana Zăvoranu în stilul propriu.

Citește și: Serghei Mizil, furios pe Oana Mizil, după moartea surorii sale Donca: „Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea”

Citește și: Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș în platoul Bravo, ai stil!:„Nu sunt proastă!

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace la un an de la divorț:„De două luni îmi permite să iau fetițele la mine

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Stan când a fost întrebată dacă a divorțat.Gestul i-a uimit pe fani

Citește și: Florin Marin, românul care a fost căsătorit cu preotul britanic Philip Clements, are un nou iubit: „Vacanțele mi le plătește omul meu'

A câștigat procesul cu Luis Lazarus

După ce, în episoadele postate pe YouTube, a luat la rând tot showbizul românesc, acuzând multe vedete că fac reclamă, Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu. Singura care, la vremea respectivă, a câștigat dreptul de a nu-i mai fi pomenit numele a fost Cristina ICH.

La rândul ei, Oana l-a dat în judecată pe Luis Lazarus și a câștigat procesul. Jurnalistul o numise 'asasină', iar acum vedeta are de recuperat daune în valoare de 15.000 de euro:

'Nu am bani de dat, ci am mulți de recuperat. Am mulți escroci care m-au ciordit, și printre ei este și Vasilică Tuturiga, care îmi datorează bani și nu pot să-l execut. Am hotărâre judecătorească, m-a făcut asasină peste tot. Am de recuperat 15 mii de euro. Nu-l cunoasteți după numele ăsta, pentru că îi este rușine de el. El se numește Luis Lazarus și are un proces întreg pierdut. Procesul s-a încheiat acum câteva luni. Cum să ai tupeu, când ești un neica nimeni, să zici că vrei să faci, să dregi?', a spus Oana Zăvoranu.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter