Oana Zăvoranu, mesaj tulburător pentru mama ei, Marioara, la 7 ani de la decesul ei: „Te rog să mă ierți, dacă poți! Nu eram eu, eram posedată”

Publicat pe

Oana Zăvoranu, mesaj tulburător pentru mama ei, Marioara, la 7 ani de la decesul ei. La mai bine de 7 ani de moartea mamei sale, Oana Zăvoranu a transmis în social media un mesaj în egală măsură dureros și tulburător prin intermediul căruia își cere iertare de la mama ei, Marioara. Iată ce dezvăluiri face vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu, mesaj tulburător pentru mama ei, Marioara, la 7 ani de la decesul ei. În trecut, Oana Zăvoranu și mama ei, Marioara Zăvoranu, au ținut multă vreme prima pagină, conflictul dintre cele două, creat de nemulțumirile fiicei privind averea care i se cuvenea, acutizându-se odată cu trecerea timpului. S-au certat, s-au împăcat și iarăși s-au certat… până pe 17 aprilie 2015, când Marioara Zăvoranu a încetat din viață.

Oana Zăvoranu, mesaj tulburător pentru mama ei, Marioara, la 7 ani de la decesul ei: „Te rog să mă ierți, dacă poți! Nu eram eu, eram posedată'Oana Zăvoranu, mesaj tulburător pentru mama ei, Marioara, la 7 ani de la decesul ei: „Te rog să mă ierți, dacă poți! Nu eram eu, eram posedată'

Oana Zăvoranu, mesaj tulburător pentru mama ei, Marioara, la 7 ani de la decesul ei

Oana Zăvoranu și-a surprins recent fanii din social media cu un mesaj pentru mama ei, Marioara Zăvoranu, față de care și-acerut scuze public, la 7 ani de la trecerea acesteia în neființă. Mai mult, vedeta și-a cerut scuze și față de cei care au asistat, de-a lungul timpului la cearta dintre ele două. Oana i-a promis celei cae i-a dat viață că, de acum înainte, o va face să fie mândră de ea.

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în copilărie: „Îmi amintesc că eram foarte năzdrăvană”

Citește și: Cu ce se ocupă părinții lui Florin Ristei:’Când am auzit…’

Citește și: Cum arată fetele Danei Budeanu.Gemenele Maria și Dana au 17 ani

Citește și: Soprana Angela Gheorghiu, în scandal cu dirijorul Cristian Măcelaru:Eşti un laş şi un trădător, un alt român

„MAMA, TE IUBESC CU INIMA CURATĂ ȘI PLINĂ DE DURERE ȘI TE ROG SĂ MĂ IERȚI DACĂ POȚI, PENTRU TOT CE ȚI-AM FĂCUT ȘI PENTRU TOATE CELE PE CARE ȚI LE-AM GREȘIT. Îți promit că am să repar cum știu și cum pot eu mai bine toată suferința pe care ți-am produs-o aici pe Pământ, fără să știu ce fac… Am să fac numai lucruri bune și frumoase de acum înainte, ca să poți fi mândră cu adevărat de mine acolo unde ești. M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut că pe o Prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură… ție și lui tata vă datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist…Cuvintele pot părea acum sărace și goale, dar DUMNEZEU știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu.

Când mă uit înapoi, mă cutremur… dar sunt puternică pentru că sunt FATA VOASTRĂ și voi ați fost amândoi puternici în față dușmanilor din viețile voastre… ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată. Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuința mea de atunci MAMA, te iubesc și cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit. Ai fost și vei fi MAMA mea până la final pe pământul asta. Mai întâi mi-am cerut iertare cui și unde a trebuit… Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante… tot public am simțit că trebuie să îmi cer și iertare. Și îmi cer iertare în felul asta și VOUĂ, tuturor oamenilor care ați urmărit cu sau fără voia voastră, muți de durere și furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal și al cărei protagonista a fost din păcate MAMA MEA…', a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.

Oana Zăvoranu: „Aș da multe să pot șterge tot ce e rămas mărturie, dar nu voi putea…”

În continuarea mesajului, Oana Zăvoanu, care le-a adus în egală măsură un tribut emoționant părinților ei, a ținut să se scuze și față de cei care au fost martorii, cu sau fără voia lor, ai disputei care le-a măcinat viețile ei și mamei sale. Oana a mai dezvăluit că s-a apropiat de Dumnezeu și că, de acum înainte, își va deschide sufletul în fața lumii, pentru a se face cu adevărat cunoscută.

„Aș da multe să pot șterge tot ce e rămas mărturie, dar nu voi putea… Pot doar să îmi deschid sufletul vouă, fanilor mei sau celor care m-ați blamat atunci, pe bună dreptate, pentru că NU ERAM EU… ERAM POSEDATĂ, ȘI DIAVOLUL DIN MINE MĂ BATJOCOTEA… așa face el atunci când nu e DUMNEZEU ÎN NOI, când nu cerem ajutorul LUI și ÎNGERUL dat de EL plânge… Voi face tot ce îmi stă în putință să mă vedeți de fapt cum sunt eu cu adevărat. Acum totul este altfel… ACUM ÎL AM PE DUMNEZEU ÎN INIMA ȘI SUFLET ȘI NU AM SĂ ÎL MAI LAS NICIODATĂ. Iar asta o să se vadă… nu mai promit nimic, veți vedea singuri cei care încă mai aveți încredere în mine. Vă iubesc mult', și-a încheiat Oana Zăvoranu emoționantul mesaj.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter