"Am îndurat ca un martir". Oana Zăvoranu a fost trădată de un om de încredere

Publicat pe

Oana Zăvoranu a fost trădată de un om de încredere. Oana Zăvoranu a fost tăcută în ultima vreme, de când s-a zvonit că s-ar fi despărțit de soțul ei, Alex Ashraf. Partenerul vedetei ar fi fost surprins în prezența unei tinere și chiar s-ar fi mutat din locuința soției. Oana Zăvoranu a revenit pe rețelele de socializare, unde a dat de înțeles că ar fi fost trădată. Iată care a fost mesajul Oanei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a fost trădată de un om de încredere. Oana Zăvoranu, 49 de ani, a fost în centrul unui scandal mediatic, după ce soțul ei, Alex Ashraf ar fi fost surprins alături de o altă femeie. Vedeta și partenerul ei sunt căsătoriți de șase ani. Cei doi au mai avut până acum momente tensionate de-a lungul mariajului, însă ce s-a întâmplat în ultima perioadă, pare să fi ridicat o serie de semne de întrebare. Oana Zăvoranu a luat o pauză lungă de la social-media vreme de mai bine de o săptămână. Recent, bruneta a revenit cu câteva declarații în care susține că ar fi fost victima unei trădări.

"Am îndurat ca un martir". Oana Zăvoranu a fost trădată de un om de încredere"Am îndurat ca un martir". Oana Zăvoranu a fost trădată de un om de încredere

Oana Zăvoranu a fost trădată de un om de încredere

Oana Zăvoranu obișnuia să-și țină la curent urmărtitorii cu tot ce se întâmpla în viața ei. Totul s-a schimbat după ce s-ar fi zvonit că soțul ei, Alex Ashraf, a înșelat-o cu o domnișoară mai tânără. Oana Zăvoranu a păstrat tăcerea o perioadă, însă recent a anunțat pe rețelele de socializare că se confruntă cu probleme mari și că a fost ar fi fost trădată de oameni extrem de apropiați.

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani: „Eram înaintea vremurilor'

Citește și: Oana Zăvoranu, mesaj tulburător despre mama ei, în ziua în care ar fi împlinit 72 de ani: „O misiune grea, pe care…'

Citește și: Maria Iordănescu va avea o fetiță: ‘Sunt mai mult decât fericită…’

Citește și: ‘Ideea de căsătorie și de copii mi se pare forțată’. Ce părere are Andreea Esca despre relația fiicei ei, Alexia Eram, cu Mario Fresh

„N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii' mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții'… sau de „frați și surori', chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!', a scris bruneta pe InstaStory.

Ce a declarat Oana Zăvoranu despre mariajul cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți de șase ani, iar vedeta a recunoscut că relația lor a avut suișuri și coborâșuri. Soțul Oanei a fost surprins în urmă cu două săptămâni, în timp ce lua masa alături de o altă femeie, la un restaurant din Capitală. S-ar fi zvonit că Alex Ashraf și Oana Zăvoranu s-au despărțit și că nici măcar nu mai locuiesc împreună. Vedeta a avut o reacție virulentă atunci când jurnaliștii i-au pus întrebări cu privire la această situație.

Oana Zăvoranu a postat ulterior pe InstaStory, o imagine alături de soțul ei, în care își asigura fanii că totul este bine în mariajul ei.

Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. doar noi doi)', a scris Oana Zăvoranu, într-o postare distribuită pe Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter