Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios. Mireasa a fost o apariție răvășitoare

Publicat pe

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios în acest weekend, cei doi spunând DA și în fața lui Dumnezeu, la 5 ani de la cununia civilă.

Sâmbătă, pentru Octavia Geamănu (36) și Marian Ionescu (57) a fost una dintre cele mai speciale zile, carismaticul cuplu căsătorindu-se religios, la cinci ani de când și-au unit destinele. Știrista Antenei 1 și liderul trupei Direcția 5, însoțiți de fiul lor Andrei, în vârstă de 3 ani, au spus DA în fața lui Dumnezeu în prezența familiei și a prietenilor, la biserica Bucur Ciobanul, din București.

Sora Octaviei a fost domnișoară de onoare

Mireasa a purtat o rochie extrem de simplă, dar, în egală măsură sofisticată, pe care a mărturisit că a găsit-o în ultima clipă.

Florile sunt inspirație de Pinterest și rochia, trebuie să îi mulțumesc colegei mele Andreea Gherasim că m-a ajutat să o găsesc ieri. Ți-am spus că nu am avut timp să mă pregătesc!, a declarat Octavia pentru observator.tv.

Nașii cuplului au fost Dinu Săraru și Ticu Alexe, iar cavaler și domnișoară de oanoare – Cristi Enache prietenul și colegul lui Marian, și sora Octaviei.

Slujba a fost exact cum ne imaginam, la 5 ani de la cununia civilă ne-am dorit să venim în fața lui Dumnezeu și să îi mulțumim pentru bunătatea infinită și să primim sfânta taină a cununiei, a mai spus mireasa.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios. Mireasa a fost o apariție răvășitoareOctavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios. Mireasa a fost o apariție răvășitoare
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter