Octavia Geamănu reunoaște că nu gătește: "Soțul meu m-a educat în direcția asta". Ce i-a spus Marian Ionescu la începutul relației

Publicat pe

Octavia Geamănu stă departe de bucătărie, iar asta se datorează, în principal, soțului ei, Marian Ionescu. Artistul a stabilit încă de la începutul relației că soția lui „arată prea bine ca să gătească” și că bucătăreala nu este punctul forte al Octaviei. Astfel, vedeta Antena 1 s-a reorientat spre alte activități casnice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu pentru unica.ro, Octavia Geamănu a vorbit despre familia ei și cum se descurcă ea în rolul de gospodină. Octavia Geamănu nu obișnuiește să gătească, preferă să comande mâncare sau să vină săptămânal o persoană care pregătește diverse feluri.

Octavia Geamănu reunoaște că nu gătește: "Soțul meu m-a educat în direcția asta". Ce i-a spus Marian Ionescu la începutul relațieiOctavia Geamănu reunoaște că nu gătește: "Soțul meu m-a educat în direcția asta". Ce i-a spus Marian Ionescu la începutul relației

De ce nu gătește Octavia Geamănu

La începutul relației cu Marian Ionescu, Octavia Geamănu a încercat să gătească, dar cum s-a dovedit rapid că bucătăria nu este punctul ei forte, a renunțat imediat. Iar soțul său a încurajat-o în acest sens.

„Nu gătesc, avem pe cineva care vine și ne gătește sau comandăm cel mai des. Nu îmi place să gătesc deloc și nu are rost.

Partea bună în toată povestea asta cu gătitul este că soțul meu m-a educat în direcția asta. La început, am avut și eu diverse tentative, am ars oale și mi-a zis: Iubirea mea, arăți prea bine ca să gătești!

Deci bucătăria nu e pentru tine. Și la mine în bucătărie miroase a bețișoare parfumate', a declarat Octavia Geamănu.

Citește și: La ce alimente a renunțat Andra. A slăbit spectaculos în timp record:'Mi-am propus să nu mai…'

Citește și: Florin Vasilică, gest emoționant la 18 ani de la moartea lui tatălui său, Liviu Vasilică:'Îi duc muzica în Arabia Saudită'

Citește și: Mircea Badea l-a ironizat pe Cezar Ionașcu, după afirmațiile la adresa Deliei:„Îl alerga cu patul prin oraș?’

Octavia nu este chiar străină de gătit pentru că îi place, totuși, să pregătească dulciuri.

„Îmi place totuși să fac prăjituri, foarte des fac prăjituri, îmi place la nebunie. Mă pricep să fac orice rețetă, fac de drag și de plăcere deserturi, dar le dau prin cartier vecinilor, îi invit la noi. Nu le mănânc, doar îmi place să le fac.

Îmi place ideea de a-mi petrece timpul cu Andrei în bucătărie și de a face ceva cu el, adică să îi fac totuși cunoștință cu bucătăria, că la un moment dat se va muta și el singur', a mai declarat vedeta pentru unica.ro.

Octaviei Geamănu îi place să facă, în schimb, curățenie

Dacă în bucătărie nu intră prea des, prezentatoarea are mare grijă ca în casa ei să fie curățenie. Au și reguli în casă, toate lucrurile trebuie puse la locuri lor.

„Nu există să fie ceva care nu e pus la locul lui!

Este plăcerea de a trăi într-un mediu curat, ordonat și dorința de a-l învăța pe Andrei de mic cu disciplina în tot ceea ce înseamnă viață, pornind de la cum arată casa, la felul în care ne purtăm cu restul lumii.

Pentru că cei 7 ani de acasă nu se rezumă la bun simț, ci se rezumă la ceea ce vezi la părinții tăi, ceea ce vezi în mediul în care trăiești, acești ani sunt foarte importanți pentru mine. Pur și simplu îmi face mare plăcere să fie totul ordonat', a încheiat Octavia Geamănu.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter