Fotografia zilei: Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai urâtă din țară? Angela Merkel!

Publicat pe

Este unul dintre cei mai importanți lideri politici ai lumii și de 12 ani se află la cârma Germaniei. Prima femeie cancelar din istoria acestei țări, Angela Merkel (62) a intrat în politică din 1989, imediat după căderea Zidului Berlinului, iar din 2005, a condus destinele Germaniei. Cea mai arzătoare problemă a sa în acest moment este păstrarea integrității Uniunii Europene, dar, în lumina ultimelor evenimente, cea supranumită și Doamna de Fier a Germaniei și-a pierdut mult din popularitate… Dar nu atât de mult încât să nu fie urmărită pas cu pas de obiectivele camerelor de luat vederi.

Una dintre acestea ne-a oferit fotografia zilei, absolut hilară, în care doamna Merkel, aflată la o întâlnire oficială cu prim-miniștrii slovac și ceh, pare complet dezgustată de ceea ce vede în jurul ei. Nu vi se pare că seamănă la perfecție cu emoticonul sad face? Probabil că nu o să aflăm niciodată dacă a întristat-o soarta Europei sau propria existență…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter