Olivia Palermo şi Johannes Huebl - Vacanţă romantică în Italia

Publicat pe

Olivia Palermo şi Johannes Huebl, unul dintre cele mai cool cupluri, au ales ca destinaţie de vacanţă coasta Amalfi si minunata insulă Capri.

 

Astfel, după o oprire la Roma unde au asistat la o prezentare a casei Valentino, la care au avut o apariţia foarte stylish, cei doi petrec acum o vacanţa de neuitat în una dintre cele mai populare destinaţii turistice ale Italiei.

 

Olivia şi soţul ei se plimbă cu yachtul sau cu scuterul, fac fotografii în cele mai frumoase locuri, iar imaginile ajung repede pe conturile lor de Instagram.

 

Ca de fiecare data, Olivia rămâne aceeaşi seducătoare, vedeta americană fiind rafinată şi foarte elegantă. Rochiile albe din dantelă, pălăriile oversize şi ochelarii de soare se regasesc în bagajul său de vacanţă.

 

Foto: Instagram

 

Olivia Palermo şi Johannes Huebl - Vacanţă romantică în ItaliaOlivia Palermo şi Johannes Huebl - Vacanţă romantică în Italia

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter