Reacția Oliviei Steer, după ce băiatul ei i-a spus că nu mai vrea să fie vegetarian: ”Am avut un nod în gât”

Publicat pe

Olivia Steer are concepții extremiste și le susține cu tărie de fiecare dată. Soția lui Andi Moisescu a vorbit despre momentul în care băiatul ei i-a spus că nu mai dorește să fie vegatarian și că își dorește să mănânce la fel ca și copiii de la școală.

Olivia Steer a stârnit multe controverse de-a lungul timpului cu stilul de viață pe care îl promovează. Vedeta este raw vegană și are principii pe care nimeni nu i le poate schimba. Soția lui Andi Moisescu a povesti într-un interviu despre momentul în care fiul ei, David, a venit și i-a spus că nu mai vrea să fie vegetarian.

'Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de la școală.

Îți dai seama că am luat poziție pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme, i-am explicat avantajele și dezavantajele. I-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni. Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nici o problemă. 

Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forța ce mâncare și în ce cantitate vrei. De aceea niciodată nu insist nici să termine tot din farfurie. Așa că nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar în trei luni a început să aibă probleme și să îl doară burtica și să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian', a povestit Olivia.

Deși Oliviei Steer nu i-a picat foarte bine decizia băiatului său cel mare, aceasta l-a lăsat să-și ia singur propriile decizii.

Citește și: Olivia Steer, imagini uitate de acum 15 ani. Cum arăta când prezenta Dansez pentru tine'

Citește și: Drama Oliviei Steer. Sora vedetei a murit la 38 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul

FOTO: Facebook, arhivă

Reacția Oliviei Steer, după ce băiatul ei i-a spus că nu mai vrea să fie vegetarian: 'Am avut un nod în gât'Reacția Oliviei Steer, după ce băiatul ei i-a spus că nu mai vrea să fie vegetarian: 'Am avut un nod în gât'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter