Andrei Ungureanu, alias Omul cu Tourette, și-a pierdut fratele în urma unui accident de mașină: „S-a întâmplat prea devreme”

Publicat pe

Drama prin care a trecut Andrei Ungureanu. Tânărul este cunoscut drept Omul cu Tourette, câștigând totodată una dintre finalele iUmor. Între timp, și-a creat o comunitate impresionantă de fani, însă puțini știu că el a mai avut un frate care, din nefericire, s-a stins din viață pe când avea 29 de ani. 

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andrei Ungureanu a câștigat finala iUmor, de la Antena 1, în 2020. De atunci și până acum, el a fost invitat special în diferite ediții ale emisiunii de umor. Totodată, tânărul a devenit cunoscut publicului larg drept Omul cu Tourette, iar asta pentru că are câteva ticuri verbale și musculare în timp ce vorbește. De obicei, există un moment declanşator, după cum povestea chiar Andrei acum ceva timp. 

Andrei Ungureanu, alias Omul cu Tourette, și-a pierdut fratele în urma unui accident de mașină: „S-a întâmplat prea devreme'Andrei Ungureanu, alias Omul cu Tourette, și-a pierdut fratele în urma unui accident de mașină: „S-a întâmplat prea devreme'

Andrei Ungureanu este mereu activ pe rețelele sociale, în special pe TikTok, unde are o comunitate impresionantă de fani. Tânărul, deși suferă de Sindromul Tourette, are o fire carismatică și imediat a fost îndrăgit atât de internauți, cât și de publicul de acasă. 

Citește și: Omul cu Tourette, viral pe TikTok, are o poveste de viață impresionantă:”Părinții mei nu au Tourette…”

Citește și: Cum și-a cunoscut iubita Andrei Ungureanu, Omul cu sindrom Tourette:„A fost o conexiune foarte puternică'

Citește și: Brigitte a revenit la numele lui Ilie Năstase după ce a anunțat că divorțează de Florin Pastramă:”Nu mai am bărbat, sunt singură”

Citește și: Cristian Boureanu a povestit cum a fost înșelat de prima soție, Irina, cu nașul de cununie:„M-a scos la o cafea chiar el, să-mi spună'. Ce a zis despre Valentina Pelinel

Omul cu Tourette și-a pierdut fratele în urma unui accident de mașină

Andrei Ungureanu a fost invitat, recent, la podcastul moderat de Roxana Nemeș, de pe canalul de YouTube WOWnews. Acolo, tânărul a povestit câteva lucruri neștiute de fani până acum. Omul cu Tourette a avut un frate care, din nefericire, s-a stins din viață în urma unui accident de mașină. TikTokerul a trecut printr-o perioadă dificilă, însă a trebuit să meargă mai departe și să-și vadă de viața lui.

„Am avut un frate. A avut un accident de mașină. S-a întâmplat la 29 de ani, prea devreme. Dar asta este, mergem mai devreme. A fost greu perioada respectivă, câteva săptămâni bune și până la urmă trebuia să îmi văd de drum. Moartea face parte din viață până la urmă. Țineam legătura, dar cam scârțâia”, a mărturisit Omul cu Tourette. 

Cum și-a dat seama că suferă de Sindromul Tourette

Andrei Ungureanu a început încă de la șase ani să aibă câteva ticuri verbale, însă mai târziu, când a apărut platforma TikTok, influencerul a observat că felul lui de a fi prinde la public. De atunci, postează constant și a reușit să-și creeze o comunitate mare de fani care îl apreciază.

„Înainte de a merge la medic, eu deja ştiam că am Tourette. M-am documentat. Prin 2010, am avut o criză de distonie acută (n.r. – dereglare funcţională a sistemului nervos vegetativ). Atunci am fost la spital în Italia, unde mi-au făcut rezonanţă magnetică – pentru asta m-au anesteziat, pentru că eu nu puteam să stau nemişcat. Şi s-a confirmat oficial că am sindromul Tourette. Mi s-a declanşat şi pentru că mama a plecat din ţară, dar şi după o sperietură pe care am tras-o din cauza unui prieten. Există un moment declanşator, a spus Andrei Ungureanu, acum câteva luni, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1.

Omul cu Tourette a început o nouă relație

Tânărul trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de Aliena, o fată din Republica Moldova. Andrei Ungureanu și iubita sa s-au cunoscut pe rețelele de socializare. Tânărul a intrat pe un live de pe TikTok în care aceasta vorbea cu fanii săi. Oamenii au început să îi spună acesteia că „Omul cu Tourette’ este activ în comentarii. Ulterior, cei doi s-au mutat împreună.

„Pe TikTok ne-am cunoscut, pe un live. El a intrat pe live-ul meu. Nu îl cunoșteam, lumea a început să-mi comenteze că e Omul cu Tourette. Am văzut că este un om foarte inteligent și cumva m-a atras așa într-un fel. A fost o conexiune foarte puternică pe care eu am simțit-o’, a spus ea la X-tra Night Show.

Omul cu Tourette: „Nu vreau să mă vindec'

Invitat în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni', moderată de Oana Radu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, omul cu Tourette a spus dacă și-ar dori vreodată, dacă ar fi posibil, să se vindece de sindrom. Părinții mei nu au Tourette.

„Nu aș vrea să scap de sindromul Tourette. Niciodată în viață. Mă iubesc așa cum sunt. Adică, dacă ar veni cineva și mi-ar zice că există tratament pentru Tourette, aș spune: nu, mersi.

Dar nu pentru că am devenit cunoscut, pur și simplu, m-am obișnuit deja. Și dacă nu eram cunoscut, tot nu voiam să mă vindec.', a declarat el, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter