Onorarii colosale și pretenții de lux pentru artiștii din România! Delia și INNA cer pentru un concert... cât o garsonieră!

Publicat pe

Pentru a te bucura de muzica preferatelor tale trebuie să bagi mâna adânc în buzunar. Delia Matache și INNA sunt printre cele mai căutate artiste din România, însă cele două cer pentru un concert cât o garsonieră.

Pentru un concert, INNA cere 15.000 de euro + TVA, dar cheltuielile nu s-au încheiat aici. Artista, care este extrem de populară și în străinătate, are pretenții de lux atunci când se deplasează pentru un spectacol. INNA vrea ca transportul să-i fie plătit, iar cei care o vor pe artistă trebuie să plătească 1 euro/km + TVA și să-i cumpere 2 bilete de avion la business class, asta în cazul în care e vorba de o distanță mai mare de 300 de kilometri.

Dacă cu transportul ne-am lămurit, INNA are pretenții de lux și pentru cazare. Artista cere să fie cazată la un hotel de 5 stele, iar camerele pentru instrumentiști sunt de asemenea plătite de cel care o vrea pe INNA la concert. Așadar, vedeta ăli dorește 1 suită, 2 camere single și 5/7 camere duble twin la hotel de 5 stele, evident. Masa trebuie să fie asigurată pentru 12/16 persoane.

Acum că v-am spus toate pretențiile pe care le are INNA pentru un concert, trebuie să vă spunem și cât durează concertul. Pentru mai bine de 20.000 de euro, INNA va sta pe scenă 40 de minute.

Onorariul și pretențiile cresc pentru Delia

Tariful crește pentru un concert când vine vorba de Delia Matache. Prețul pentru un spectacol susținut de artistă este între 15.000 – 19.000 euro. La fel ca și în cazul INNEI, Delia Matache cere 1 euro/km + TVA, atunci când vine vorba de deplasări, iar când distanța este mai mare de 300 km, trebuie cumpărat bilet de avion.

Pentru cazare, Delia cere 5/6 camere duble twin și 3 camere single la un hotel de minimum 4 stele, dar să-i fie asigurată și masa pentru 11/13 persoane.

Delia a făcut o ofertă și pentru show-ul Acadelia. Spectacolul durează 70 de minute și este varianta restrânsă a show-ului Acadelia de la Sala Palatului. Când vine vorba de transport pentru acest concert fabulos, Delia Matache cere 2,9 euro/km + TVA. Pentru show-ul Acadelia, cântăreața cere 29.500 euro + TVA.

De asemenea, spectacolul implică dansatori, instrumentiști, iar cei care o vor la concert trebuie să asigure masa pentru 28 de persoane. În acești bani intră și  scenografia, dansatorii, lasere și Visual Jockey cu grafică specială.

Citește și: Cum arată casa în care Delia locuiește. A costat peste un milion de euro și se întinde pe două etaje

Citește și: NUMELE REAL al vedetelor. Cum îi cheamă în buletin pe artiştii tăi preferaţi

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter