Oprah Winfrey se gândește să candideze la președinția Statelor Unite!

Publicat pe

Duminică seară, Oprah Winfrey a fost recompensată în cadrul Globurilor de Aur cu Premiul Cecil B. DeMille. Vedeta a avut un discurs de mulțumire atât de impresionant, încât mulți au văzut-o potrivită pentru președinție. Apropiații ei au recunoscut că Oprah Winfrey se gândește foarte serios să candideze la președinția Statelor Unite!

 

Pe 8 ianuarie, în cadrul Globurilor de Aur, Oprah Winfrey a primit Premiul Cecil B. DeMille, distincție ce este acordată personalităților a căror activitate a contribuit la dezvoltarea artei cinematografice și a avut impact și asupra industriei de divertisment în general. Vedeta a fost aclamată și aplaudată minute în șir de cei prezenți, camerele insistând asupra celor, nu puțini, care erau cu ochii în lacrimi, dovadă că Oprah este o personalitate extrem de iubită în America și nu numai. Discursul ei a ridicat însă din nou sala în picioare, vedeta începând prin a povesti cât de impresionată a fost în momentul în care Sidney Poitier, un actor de culoare, a luat Premiul Oscar, în 1964. Acum, la fel ca el, ea este prima femeie de culoare care a luat Premiul Cecil B. DeMille.

 

Globurile de Aur 2018 – Oprah se pregătește de premiere.

 

Nimic nu este pierdut dacă acum, undeva, o fetiță se uită la mine și vede că sunt singura femeie de culoare care primește premiul Cecil B.De Mille. Este o mare onoare și un privilegiu această distincție. Vreau ca toate fetele care se uită acum la televizor să știe că a început o nouă zi. La finalul acestei zile, unor femei magnifice și unor bărbați fenomenali (precum cei prezenți în seară această aici), li se va datora faptul că nimeni nu va mai spune #meetoo de acum inainte'.

 

 

„Nu sunt povești care afectează doar industria de entertainment. Sunt povești care transcend orice cultură, rasă, religie, culoare politică și loc de muncă. Vreau să-mi exprim în această seară recunoștința față de femeile care au îndurat ani de abuzuri, pentru că și ele, întocmai ca și mama mea, aveau copii de crescut și vise de împlinit', a mai spus Oprah Winfrey.

Oprah Winfrey îi va urma lui Donald Trump?

Discursul puternic al vedetei, care a pus punctul pe i în privința mișcării #metoo, a fost extrem de apreciat de cei din sală, iar gândurile tuturor au avut un numitor comun – Oprah Winfrey ar trebui să candideze la președinția Statelor Unite la următoarele alegeri. Aceasta le-a fost alături atât lui Barack Obama, cât și, apoi, lui Hillary Clinton în campanii și, în plus, are carisma necesară pentru a agrega masele.

 

Oprah a primit Premiul Cecil B. DeMille.

 

De altfel, surse din anturajul vedetei, care au dorit să-și păstreze anonimatul, au povestit pentru CNN că Oprah a fost rugată nu o dată de prieteni să candideze la prezidențialele viitoare din State și cu siguranță nu ar duce lipsă de oferte, atât averea, cât și faima vedetei fiind două argumente forte. Oprah nu a declinat propunerea și a promis să se gândească serios la asta, chiar dacă lumea se teme că nu va mai fi aleasă prea curând în funcția de președinte o vedetă de televiziune, la fel cum a fost și Donald Trump. Asta s-a mai văzut, însă faceți un exercițiu de imaginație: vedeți în funcția de președinte al Americii o femeie? Dar o femeie de culoare?

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter