Orlando Bloom – Periculos de aproape de Selena Gomez

Publicat pe

În ultimele luni, presa a urmărit cu mare atenţie relaţia dintre Oralndo Bloom şi Katy Perry. Ceea ce a început cu un flirt la Gala Globurile de Aur părea să se transforme într-o relaţie pe cât de neaşteptată, pe atât de frumoasă.

 

collage1

 

Site-ul TMZ a publicat acum câteva fotografii care vin să arunce în aer toata povestea de dragoste dintre actor şi artistă, Orlando fiind surprins într-un club din las Vegas în compania Selenei Gomez.

 

Tânăra cântăreaţa se află într-un turneu şi în acest weekend a avut un concert la Las Vegas, după care a ieşit într-un club unde s-a întâlnit cu Oralndo Bloom.

 

Aşezaţi pe o canapea, actorul în vârstă de 39 de ani şi cântăreaţa de 23 de ani au fost fotografiaţi în timp ce stăteau foarte aproape unul de altul, se îmbraţişau şi se mângâiau.

 

Selena s-a întors singură în camera de hotel, potrivit TMZ, dar asta nu îl scuză prea mult pe Orlando Bloom care în mod oficial este într-o relaţie cu Katy Perry. Cei doi au fost văzuţi împreună chiar săptămâna trecută, după gala MET de la New York.

 

În urmă cu 2 ani, Oralndo Bloom şi Selena Gomez erau surprinşi împreună, la puţin timp după ce actorul se despărţise de Miranda Kerr, iar Selena îşi căuta şi ea alinare după separarea de Justin Bieber.

 

Foto: Hepta

 

Vezi aici fotografiile cu Orlando Bloom si Selena Gomez

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter