Orlando Bloom vrea să se căsătorească cu Katy Perry

Publicat pe

Relaţia de dragoste dintre Orlando Bloom şi Katy Perry este cât se poate de serioasă, actorul britanic intenţionând să se căsătorească cu Katy.

 

Orlando Bloom si Katy Perry

 

Apropiaţii cuplului au dezvăluit că Orlando este pregătit să se căsătorească a doua oară după ce primul său mariaj, cel cu top modelul Miranda Kerr, a eşuat.

 

„De fiecare dată când o vede, are fluturi în stomac, vorbeşte în continuu despre ea şi o găseşte genială pentru un milion de motive', a spus un prieten de-al actorului pentru o revistă britanică.

 

Cât despre Katy Perry, aceasta este ceva mai rezervată în privinţa căsătoriei, după ce divorţul de Russell Brand ar fi traumatizat-o.

 

Pentru moment, cuplul se bucură de momentele petrecute împreună, iar artista a trecut cel mai important test: a fost acceptată de Flynn, băieţelul lui Orlando Bloom.

 

Katy Perry şi Orlando Bloom sunt împreună de la Gala Globurile de Aur din acest an când au fost văzuţi simţindu-se perfect unul în compania celuilalt. Ceea ce părea o poveste doar de o seară s-a transformat rapid într-o legătură foarte puternică, care are şanse mari să se transforme într-o căsătorie.

 

Foto: Northfoto

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter