Ovidiu Jimborean a fost eliminat de la “Exatlon”. Războinicii au rămas în formulă de 8

Publicat pe

A fost o seară memorabilia pentru concurenții Exatlon', cele două echipe și-au dat întâlnire pe teren, în unul dintre cele mai importante meciuri ale săptămânii, cel în care s-a disputat imunitatea în față eliminării din concurs.

Strategiile au fost făcute și analizate minuțios de cei doi antrenori, concurenții au dat totul în teren pentru a se proteja în față eliminărilor. Bătălia sportivă a fost una strânsă, diferența scorului între cele două echipe fiind considerabilă abia după primele trasee pe care au intrat Faimoșii și Războinicii.

A fost un joc plin de adrenalină, tensiune și nervi întinși la maximum. Antrenorii au fost foarte prezenți și vocali, nu de puține ori aceștia au părut că își ies din minți. Vladimir Drăghia aproape că și-a pierdut vocea în meciul de aseară. Faimoșii au învins aseară în meciul de protecție, cu scorul de 10 la 4, astfel că Războinicii s-au văzut în postura de a-și termite la duel doi coechipieri.

Meciul individual s-a dat între Alex Stoica, sportivul cu cele mai mici procentaje, și Ovidiu Jimborean, nominalizat de către concurență care a înregistrat cel mai bun procentaj, Nicoleta Lunca, după ce s-a consultat cu colegii de echipa.

Când am ajuns în Republica Dominicană mă vedeam foarte departe în competiție. Acum, la traseul pe care l-am avut în această seară, m-am accidentat ușor la glezna, mi s-a umflat, dar sper că atunci când voi întră la duel, să fiu apt și mă voi țară și intr-un picior. Dacă voi fi eliminate din competiție, vreau să o fac cu fruntea sus', spunea Războinicul Alex, înaintea duelului cu Ovidiu.

Oarecum, mă așteptăm să fiu nominalizat. Nu am nicio presiune asupra mea, îmi pare rău că s-a ajuns aici. Să sperăm că va fi un dus cu apă rece, indiferent de cine va rămâne în echipa dintre noi doi. Asta va trebui să ne trezească pentru că aceste câteva victorii adjucecate de Faimoși nu ne fac bine', a spus Ovidiu aseară, înainte de duel.

Cei doi Războinici au plecat la start cu câte 5 vieți fiecare. Traseul a fost foarte soliciant pentru ambii concurenți, cei doi Războinici au dat totul pe traseu că să ducă la bun sfârșit meciul. În ciuda faptului că era ușor accidentat, Alex Stoica și-a învins coechipierul, cu scorul de 5 la 0. Ovidiu Jimborean a părăsit competiția Exatlon', nu înainte de a explică în față colegilor care a fost motivul pentru care nu a reușit să înscrie niciun punct.

Văd că pe o loterie; astăzi ai o zi mai bună, mâine mai proastă. Azi am reușit să ajugs spre final, dar se pare că nu am stat foarte bine la țintă. Voi merge acasă și credeți-mă că cel puțin o luna de zile doar asta voi face, voi exersa la țintă cu fiecare cub pe care îl voi vedea. Mă voi perfection încet, încet', a spus Războinicul, înainte de a-și lua adio de la concurs.

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter