Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Sfăt, vrea să își ia fiica înapoi de la vedetă. El îl susține pe Robert: „Nu se droghează, mai degrabă ea are probleme”

Publicat pe

Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Sfăt, intervine în scandalul dintre vedetă și fiul ei, Robert. Brigitte și-a reclamat la Poliție fiul, după ce mai mulți prieteni de-ai lui i-au vandalizat casa și i-au furat mașina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Fostul soț al vedetei intervine în scandal și spune că Robert nu se droghează, așa cum a susținut Brigitte, care a declarat că fiul ei face asta de la 14 ani.

În tot acest scandal, Ovidiu Torj a declarat că vrea să își ia fiica înapoi de la Brigitte. El a declarat că Sara își iubește foarte mult fratele și că fosta lui soție ar avea probleme. Totodată, Ovidiu susține că Robert nu se droghează.

'Fiica mea mi-a povestit despre el (n.r. Robert), că-l iubește. Fosta mea soție cred că fură curent sau are o boală. Mi-a fost soție. Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problemă, poate trece prin anumite stări. E foarte grav ce se întâmplă', a adăugat el.

Mai mult, el susține că Robert nu minte și nu se droghează.

'L-am crescut și eu un timp pe Robert. Eu l-am dus la școală, îi făceam să mănânce. E un tip sufletist, are o personalitate foarte tare și e un tip care nu minte, nu face prostii. E foarte educat, citit, nu aș crede că s-a drogat. Chiar nu-mi vine să cred. Din punctul meu de vedere, nu s-a drogat și nu face astfel de lucruri. Nu folosește substanțe', a declarat Torj în cadrul unei intervenții telefonice la Xtra Night Show.

Duminică noapte, casa lui Brigitte a fost vandalizată de prietenii fiului ei. Ea a declarat că nu este pentru prima dată când se întâmplă asta, iar amicii lui Robert intră în casă fără ca ea să știe.

În timp ce dormea, tinerii au furat mașina soției lui Florin Pastramă și au distrus-o. Aflați sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, o nenorocire ar fi putut avea loc oricând. Brigitte a infirmat că Florin Pastramă a bătut-o, iar adevăratul motiv pentru care a fost la Poliție a fost fiul ei și prietenii lui.

Robert a negat totul și a dezvăluit că l-a dat afară, la un momentan.

‘Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un îmbrânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte. Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani de zile.’, a declarat Robert Sfăt.

‘Am ajuns la intrare și mama a început să-l înjure pe Florin, că de ce mi-a deschis ușa. Florin, săracul, nici nu-mi dăduse cheia. Mama s-a dus și i-a dat un îmbrânci lui Florin, un capac… că de ce a făcut asta. Și foștii ei soți, relațiile pe care le-au avut, ei trebuiau să-și ia rolul de tată și să folosească violența domestică, ceea ce mi se pare că nu asta înseamnă educație. O mamă trebuie să ofere educație prin cuvinte și printr-o educație normală și rațională.’, a mai spus tânărul.

Brigitte Sfăt are doi copii: Robert (19), provenit din mariajul cu afaceristul Octavian Sfăt, și o fiică, Sarah (15), din relația cu Ovidiu Torj.

Ovidiu a fost închis în mai 2018 în celebrul dosar 'sex cu minore', dar a fost eliberat condiționat din închisoare, după ce a făcut cerere de eliberare condiționată.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter