Ozana Barabancea a ajuns la Poliție: "E instigare la ură, e blasfemie!"

Publicat pe

După ce a fost terorizată zile în şir, cântăreaţa Ozana Barabancea nu a mai rezistat și s-a hotărât să facă o sesizare la poliție. Totul a pornit de la o persoană care și-a făcut cont cu numele artistei și a început să facă glume la adresa ei, din cauza fotografiilor modificate în exces de Ozana, dar și alte motive de glume în spațiul public.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vedeta nu a gustat deloc glumele, așa că a considerat că este cazul să apeleze la Poliție. Ozana povestește că fata care și-a făcut cont cu numele ei a devenit agresivă și că ceea ce face tânăra este blasfemie.

„Vor răspunde în fața legii” 
 

'Eu am fost abordată de o persoană acum doua săptămâni, cred ca era o puștoaică, ce și-a manifestat dorința de a mi face o pagină de fani. Eu am refuzat-o! A devenit agresivă și mi-a tot scris de pe 7-9 conturi! Am apucat să i le raportez la timp! Apoi și-a facut cont cu numele meu pe Tik Tok! Apoi, aici a făcut tot felul de grupuri în care eu sunt ținta miștourilor ei!

Cred că acest comportament e de la Pandemie, încerc să-i găsesc o scuză, dar cred că e imposibil! Am simțul umorului și țin la glumă, dar asta e instigare la ură, e blasfemie și mi-a pierit orice zâmbet. Am făcut sesizare la poliție și vor fi identificate toate I.P.urile și toți vor răspunde in fața legii', a scris Ozana Barabancea pe Instagram.
 

Ozana Barabancea a ajuns la Poliție: "E instigare la ură, e blasfemie!"Ozana Barabancea a ajuns la Poliție: "E instigare la ură, e blasfemie!"


De curând, Ozana Barabancea a răbufnit după ce internauții au criticat-o, acuzând-o că își editează pozele pe care le publică pe Instagram. Jurata de la „Te cunosc de undeva' a susținut că este liberă să posteze ce fotografii vrea, indiferent dacă acestea sunt editate sau nu și că multe și-ar dori să fie măcar o zi în pielea ei.

Artista a trecut clipe grele în această vară, după a fost diagnosticată cu COVID-19 și a stat internată în spital. S-a refăcut și și-a reluat viața și activitatea în lumea online, însă nu a recunoscut niciodată că ar fi fost infectată.   

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă